Acil Alerji Antibiyotik

67 görüntüleme
Ö

Özlem Y. ..

29 Kasım 2025 18:53
Croxilex antibiyotik kullanıyoruz. akciğerde enfeksiyon var dedi doktor aynı zaman da iki tane hava ilacı kullanıyoruz. (Ronkotol ve budenosin) bugün ikinci gün ve oğlum üst vücudun da kırmızı kırmız benekler farkettim
Alerji yapmış olabilir mi
Ilaçı yarın bir kez vermeyi düşünüyorum havayı ama tamamen mi kesmeliyim. Bu durumu yaşayan var mı
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

29 Kasım 2025 19:03
Merhaba eğer bebeğinizde birdefa döküntü olmuşsa tekrar kullanmadan doktora danışmanız gerekir başka bir ilaçla devam etmelisiniz . Budenosin ve rontokolden ziyade özellikle antibiyotigin alerji yapmış olmsı daha olası. Hatta viral bir enfeksiyon döküntüsü bile olabilir .özetle tekrar danışmanızı oneririm
Ö

Özlem Y. ..

30 Kasım 2025 06:34
Teşekkür ederim cevabınız için bir gün bekleyin doktora gitmek en doğrusu o zaman
N

Nur B.

1 Aralık 2025 09:10
Bende bu ilacı 4 gündür kullanıyorum sadece boğazında iltihaplanma varmış birde burun tıkanıklığı çok fazla ağzından nefes alıyor bunun için bir şey yazmadı doktor geçmiyor ne yapmam gerekiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir