Acil ,2 Ay Bebek Ateş ve Gaz
145 görüntüleme
S
Sevde B.
22 Ekim 2025 20:07
Akşam pirasa yedim gaz sancısı ile birlikte ateş çıktı 38 geçmedi ama huzursuz kasıyor kendini ne yesem gaz cikarttirir?

Ümran A.
22 Ekim 2025 20:09
Kimyon çayı içebilirsiniz
S
Sümeyra T.
22 Ekim 2025 20:10
Bebeğe zeytinyağı ile göbek bölgesine masaj yapabilirsiniz bir de rezene çayı çay kaşığı ile verince rahatlıyor
T
Tuğçe
22 Ekim 2025 20:12
Merhaba ben bunu barbunyada dün yaşadım hem ben hem bebeğim çok kötü olmuştuk tane rezeneve kimyon çayı demleyip içtim bebeğimede bir tatlı kaşığı kadar verdim. Bebeği banyo yaptırıp yağlayıp masaj yaptım gaz masajı videosundan bakabilirsiniz. Ayaklarına çorap patik giydirin karın kısmını sarın bir müslin bezle sıkı olmayacak şekilde. İnşallahçözüm olur
Ateş Hakk'ında bilgim yok.
Ateş Hakk'ında bilgim yok.

Ayça K. A.
Hemşire
22 Ekim 2025 20:49
Bebeğinize anne sütü haricinde hiç bir şey vermeyin lütfen. Karnına bebek yağı ile saat yönünde masaj yapabilirsiniz. Sırtına pat pat vurarak midedeki gazı çıkartmasına yardımcı olabilirsiniz ama dışarıdan bir şey lütfen vermeyin
S
Sevde B.
22 Ekim 2025 21:02
Teşekkürler
E
Esra Y.
22 Ekim 2025 21:10
Rezene kimyon cayi bir tatlı kaşığıveriyordum cok iyi geliyordu.
S
Seda Z. ..
22 Ekim 2025 21:31
Biz relaktaz kullanıyoruz doktorumuz kimyon demleyip vermeye çok karşı
T
Tuğçe
23 Ekim 2025 04:06
Bu konularda tercih anneye kalmış ben kimyasal yada kozmatik ürünler kullanmıyorum doğal içerikli bir çay zararını görmedim ayrıca verilen birçok gaz ilacınının içeriğinde de kimyonve rezene var Almanyada biberonla içiriyolar hatta. Her bebek özeldir bu yüzden kendiniz deneyimlerle ilerlemelisiniz.