Acaba Bebeğim Cokmu Kilolu

160 görüntüleme
D

Dilara Ç.

21 Ekim 2025 14:43
Merhaba kızım 5 aylık 8 kilo 200 Gr boyu 63 doğumkilosu 3 900 sizce normalmidir
R

Rüm ..

21 Ekim 2025 14:55
Ne ile besleniyor bence haraketlendikçe veriyolar benim oğlumada obez yapacaksın diyorlardı ama zayıfladı ilk aylarına göre
D

Dilara Ç.

21 Ekim 2025 15:08
Anne sütü
D

Dilara Ç.

21 Ekim 2025 15:08
İle besleniyor
R

Rüm ..

21 Ekim 2025 15:49
Maşallah diyelim bebeğimize kafanıza hiç takmayın ek gıda haraketlenme olunca kilo alımları yavaşlıyor sağlıkla büyüsün
D

Dilara Ç.

21 Ekim 2025 15:56
Teşekkür ederim ☺️
H

Hatice B. K. ..

21 Ekim 2025 16:43
Dilara hanım benim bebeğim de 4.5 aylık erkek ve kilosu aynı bana da söylediler obez olacak falan diye ama gerçekten elden bazen bir şey gelmiyor. Gaz sancısından dolayı sürekli emmek istedi çok hızlı kilo aldı. Gaz sancısına çözüm bulamadım ama şuan daha da azaldı. Bebeğim rahatladıkça emmesi de düzene girdi. Kendinizi üzmeyin kafanıza da takmayın sağlıklı olsunlar önemli olan o
D

Dilara Ç.

21 Ekim 2025 16:46
Evet benim kızımdakolik bir bebekti oda süreklie emerek rahatliyordu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Ekim 2025 09:29
Dilara Çetin hanım evet bebeğinizin kilo alımı çok fazla mama kullanımı varsa azaltmanızı ve anne sütüyle beslemenizi öneriyorum. Mama kullanımı yok ve sadece Anne sütüyle besliyorsanız tazyik sorunu yaşıyor olabilirsiniz önlem alın ve ısrar zorlama yapmadan besleyin
D

Dilara Ç.

22 Ekim 2025 09:52
Esenay hanım sadece anne sütüylebesliyorum hiçbir zaman zorlamıyorum istemdeiginde vermiyorum ve ayına gure kaç saate bir beslemem gerekiyorsa hep üyleyapiyordum sadece kolik döneminde sürekli bir emek istiyordu ondan sonra 3 yada 4 saate bir veriyordum ama pek işeyaramiyor yani hızlıkilo alıyorbana yardımcı olursanız çok sevinirim
M

Melek K. D.

22 Ekim 2025 09:56
Bebeğiniz 3900 doğmuş aslında 5. aya göre normal bence sonrasında alımı azalacaktır.
Ümran A.

Ümran A.

22 Ekim 2025 10:10
Benim kızımla neredeyse aynı doğum kilosu ve güncel kiloya sahipsiniz . Tek fark bizim boyumuz 67 cm
Ne doktorumuz ne de hemşiremiz çok kilolu demedi kızıma. Şuan diş çıkarma döneminde mesela zayıfladığını eskisi gibi iştahının olmadığını fark ediyorum. Büyüdükçe atacaklar kilolarını zaten hiç kafanıza takmayın. Ki sadece anne sütü alan bir bebiş neyapabilirsiniz ki
D

Dilara Ç.

22 Ekim 2025 10:16
Hmm sizde haklısınız teşekkür hereze 🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir