Aç Olmasına Rağmen

216 görüntüleme
E

Ezgi K.

28 Ağustos 2025 13:14
4 buçuk aylık bebeğim aç olmasına rağmen biberonda kafasını cevirip duruyor
B

Büsra H.

30 Ağustos 2025 10:02
Mamayı taze yapmaya çalışın bazen tadı değişiyor, yani ben bu durumda çok kafa çevirdiğini gözlemledim. Bir de sık teklif ediyor olabilir misiniz yeterince aç olmayabilir.
E

Ezgi K.

30 Ağustos 2025 10:05
Yarım saat geçse dahi mamayı tekrar yapıp veriyorum, 2 saatte bir beslenme yapıyorum biliyorum aç yani
A

Ayşe V. ..

30 Ağustos 2025 16:32
Benimki kızın da 4 aylık olacak aynı durumdayiz çözüm bulamadım
B

Busem K. ..

2 Eylül 2025 10:21
4.ay gerilemesinden kaynaklı, bizde de aynı durum vardi ben yari uykuluyken veriyorum deli gibi iciyor. Ama bu durumda uyku eşittir mama demek oluyor, bilin de :)
E

Ezgi K.

2 Eylül 2025 11:39
Ne zaman geçer bu durum ciddi anlamda cok yıprandım :(
M

Melike B.

3 Eylül 2025 14:34
Bizde de aynı durum vardı atak haftasındaymış sonradan geçti şuan 5 aylık 180 ml içiyor
E

Elif D.

5 Eylül 2025 19:45
İki saatte acikmiyor olabilir benimki beş aylık 3.4saatte bir mama veriyorum erken verirsem icmiyo zaten
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

11 Eylül 2025 07:28
Bebeğiniz gerçekten aç mı? aç olan bebek sizce beslenmek istemez mi? Bebekler büyüdükçe beslenme aralıkları uzar emme süreleri kısalır ısrar zorlama yapmayın ne zaman beslenmek isterse o zaman besleyin kilo alımı ve çişli bez takibiyle doyup doymadığını anlıyoruz Unutmayın ki Bebekleri ısrar zorlama yaparsanız red kaçınılmaz olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir