9.ay Ek Doz

77 görüntüleme
B

Buket B. ..

15 Aralık 2025 07:21
Erzurum’da yaşıyorum son zamanlarda bebeğim çok sık hasta olduğu için dışarı çıkarmıyorum bebeğim şu an 10 ay 25 günlük aşıyı yaptırmadım yaptırmayı da istemiyorum bir sorun olur mu
H

Hatice K.

15 Aralık 2025 07:56
Benim kızım da öyle sürekli hastalandı ama dışarı çıkarmamak çözüm değil temiz hava almalı diye düşünüyorum hasta olduğu gün bile çıkardım bebeğimi sırf temiz hava alsın diye ben dışarıda iken ev havalandı girdik eve. Aşıya gelince neden yaptırmak istemiyorsunuz çok ateş vs mi oluyor ya da endişeniz ne tam olarak anlayamadım ama yorum yapmam gerekirse bebekler mikrop ala ala büyüyüp bağışıklığı gelişecek diye düşünüyorum her anne gibi kaygılsrımız çok büyük onda da size katılıyorum bende çok korkuyorum ama aşılar da önemli hastalıkların bir ilacı gibi düşünün hiç ilaç vermediniz mi bebeğinize ateşi çıksa Calpole varıyor heöen elimiz
B

Buket B. ..

15 Aralık 2025 08:24
Hava çok soğuk burada yaşayanlar bilir yani ben bile çıkamazken bebeğimi çıkaramam elbette hava güzel olduğu zamanlar götürüp gezdiriyorum aşıya gelince zaten iştahsız ve nezle başlangıcı enfeksiyon varken yaptırmak istemiyorum ki zaten zorunlu değil
T

Tuğba B. ..

15 Aralık 2025 08:26
9.ay aşısı Osmanhoca çok göç alan büyük şehirlere öneriyor Erzurum çok göç almıyordur diye düşünüyorum zorunlu değil yani sizin isteğinize bağlı
B

Buket B. ..

15 Aralık 2025 08:30
Teşekkür ederimm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir