96 Günlük El Emme?

91 görüntüleme
İ

İlayda

16 Eylül 2025 18:16
Öncelikle herkese merhaba. Kızım 96 günlük ve aşırı ellerini emiyor. Yumruk yapıyor, tüm parmaklarını ağzına sokuyor sonrasında öğürüyor. Emzik almıyor ama emzik dışında her şeyi emiyor. Anne sütü alıyor sadece. Çevremde her kim varsa çocuğumun bu davranışını görüp "ee bu çocuk aç, mama ver"diyor. Çocuğum açlığından mı böyle yapıyor yoksa oral dönemde mi?
B

Betül E.

16 Eylül 2025 18:27
Aynı durum bizde de var. Emziriyorum doyuyo gazını almak için kucağımdayken elini adeta yicekmiş gibi sesli sesli emiyor. Normal olduğunu söylüyor doktorlar çevrenize bakmayın
A

Aycan

16 Eylül 2025 18:29
Çocuğum 50 günlük aynı elini yumruk yapıyor cork cork emiyor ve emdikten sonra bile bunu yapıyor 🙂‍↔️🙂‍↔️
H

Hatice C. B.

16 Eylül 2025 18:31
Benim kızım da 10 haftalık aynı tarif ettiğiniz şekilde, parmaklarının tamamını ağzına sokuyor öğürüyor, kucağıma alsam omzumu emiyor ama aç olduğunu düşünmüyorum çünkü doğum kilosunun üzerine 2.5 kilo aldı şu zamana kadar. Sizin bebeğinizin de kilo alımı iyiyse aç değildir. Hem dediğiniz gibi oral dönemdeler, onların odak noktası şu an ağızları boş verin dinlemeyin kimseyi.
Gizem K.

Gizem K.

16 Eylül 2025 18:49
Benim bebeğimde 2,5 aylık ve emdikten sonra gazını çıkarırken elleri hep ağzında kendini kusturacak kadar sokuyor oral dönem dedi doktorumuzda yani bebeğiniz aç değil zaten onun aç olup olmadığını en iyi siz anlarsınız etrafınıza kulak asmayın .
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Eylül 2025 09:03
Hayır bebeğiniz acıktığından bu şekilde yapmıyor aç olan bebek ağlar ellerini emmez burada bebeğinizin dişi çıktığı için diş sancısı var ve damaklarını kaşımaya çalışıyor aynı zamanda da ellerini ve etrafında olan nesneleri keşfetmeye çalışıyor tanımaya çalışıyor.
S

Saziye G.

24 Eylül 2025 09:08
Hayır normal. Oral dönem

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir