9 Aylik Yemek Reddi Yaşıyorum Tükendim
105 görüntüleme
A
Aysegul T.
10 Eylül 2025 13:53
33 hafta doğdu erkek bebek su an 8 bucuk aylik anne sütü alamadılar ikizi vardı başaramadım mama aldı mamayi 7 ayda birakti sadece ek gida alıyor ama su an 1 haftadir birsy yemiyor yemek yerken ağzını kapatıyor dişine baktım kabarmış ama dis ile ilgili olduğunu düşünmüyorum yemek vakti gelince ağlıyor 5.ayda başladık ek gıdaya benim gibi böyle sorunlar yaşayan var mı
F
Fatma S. ..
10 Eylül 2025 14:12
Dişle ilgili olabilir ağrı yaptığı için yiyemiyordur. Oğlum 6. Ayda kabaran üst dişleri 8.ayda anca çıkardı ve 2 ay hiç ek gıda yemedi. 7 ay mama yı bırakmak için çok erken. 18. Aya kadar devam edilmesi öneriliyor. Mamayı biraz tatlandırıp vermeyi deneyin isterseniz.

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
10 Eylül 2025 14:31
Zorlamayın 🙏🏼 bebek ne kadar ne zaman ve nasıl yiyeceğine kendi karar veriyor aslında, siz o gıda talep ettikçe sunun. Diş ile alakalı olabileceği için biraz daha soğuk ve onu rahatlatan şeyler yapabilirsiniz. Bu konuda bir paylaşımım var ordan destek alabilirsiniz 🙏🏼 sevgiler 🍀
A
Aysegul T.
16 Eylül 2025 16:51
Cok sagolun guzel mesajlarınız için su an daha iyi o reddettikce üstüne düşmedim kendiliğinden düzeldi