9 Aylık Uykusu Bozuldu
61 görüntüleme
N
Nil B.
23 Eylül 2025 20:38
Gece ilk uykuya geçirirken sütü içip hemen uyuyakalıyor ama sonrasında yatağa koyduğumuz an uyanıyor,tekrar uyutuyoruz bu seferde gözü kapalı direnmeler başlıyor tam bir buçuk saat sürdü bugün. Sonrasında yarım saatte bir çok ağlıyor uyanamadan, biz zorla uyandırıyoruz yoksa duymuyor bizi susmuyor veya kucağıma alıyorum sakinleşiyor yatağına koyunca tekrar başlıyor ama hepsinde gözleri kapalı. Hiç böyle bir durum yaşamadık gün içinde de keyfi ve uykuları gayet yerinde gece uykusu için gözleri kapandığı an başlıyor bu tuhaf hareketleri. Artık ne yapacağımı bilmiyorum ağrı kesici veriyorum bazen diş sancısıdır diye hiçbir değişiklik olmuyor ki diş süreci değil zaten o bambaşka geçiyordu. Artık çok yorgunum:(
E
Elif D.
Psikolojik Danışman
23 Eylül 2025 20:43
9. Ay ayrılık kaygısının yoğun olarak yaşandığı evreler. Bu süreçte bolca ten teması yapın. Gün içerisinde ayına uygun oyunlar aktiviteler yapın. Ceee eee oyununu bolca oynayabilirsiniz sizi göremese de yanında olduğunuzu anlamasına yardımcı olur bilinçaltında. Sizi kokunuzu istiyor ve yeni beceriler geliştiriyor şuan bebeğiniz. Her zorlu döneme fırsat gözüyle bakın ve heyecanla hangi özellikleri kazanacağını gözlemleyin. Minikler yeni beceriler kazanırken daha fazla destek daha fazla ten teması ihtiyacı hissediyor. Sevgiler💚