9 Aylık Uyku

64 görüntüleme
B

Büşra N. H.

29 Eylül 2025 12:47
Bebeğim dokuz aylık günde 2 uykuya düşmem gerekiyor ayına göre ama biz düşemiyoruz uykuyu çok seviyor uyandıktan sonra 2-2.5 saat sonra uyumak istiyor bazen yarım saat bazen 1.5 saat bazen 45 dk uyuyor geceleri 8 de yatıyor ama 10 da emmek için kalkıyo 12 de kalkıyo 1 de kalkıyo 3 de ve 5 de kalkıyo emip geri uyuyor acaba gündüz çok uyuduğu için mi yoksa meme bagımlılıgı mı gündüz 3-4 uyku yapıyor onun mu azalması lazım anlamıyorum
Emel C.

Emel C.

29 Eylül 2025 13:43
Merhaba benim bebegim 5 ay 10 günlük suan 3 uyku yapiyor bence gunduz uykulariniz çok oldugu icin boyle bi sorun yasiyorsunuz uyku egitimi vermeye basladigimdan beri gece uykulari daha belirgin olmaya basladi isterseniz sizde baslayin baya faydasini gordum ben
B

Büşra N. H.

29 Eylül 2025 15:07
Yani aslında3-4 gün gündüz 2 uyku denedim uyanıklık süresi 3-4 saat tuttum ama gece yine fark eden birşey olmadı
Emel C.

Emel C.

30 Eylül 2025 13:39
Ben uyudu uygulamasını kullaniyorum uyku takibi icin danismanlik almadim sadece uyku aralarini takip ediyorum istersen bi dene bende ilk 1 hafta cok zorlanmistim ama zamanla alisiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir