9 Aylık Hala Ek Gıdayı Reddediyor Hiçbir Şey Yemiyor

145 görüntüleme
N

Nilgün Y.

5 Ekim 2025 18:01
9 aylık kızım 6. Aydan beri uğraşıyorum asla bir şey yemiyor yoğurt bile verdiğimde ağlamaya başlıyor. Blw denedim buharda haşladım çatalla ezdim sebze secmedi meyve vereyim dedim onu da istemedi çubuk şeklinde kesip haşladım kendi tutup yesin diye ağzına değidiği gibi yere attı blenderdan geçip çorba yaptım 1 2 kaşık onu zorla yedi hala hiçbir şey yemiyor mama sandalyesine oturtmaya çalışsam bile ağlıyor ağzından direk çıkarıyor böyle nasıl olcak ne yapmam gerekiyor çok yoruldum artık su bile içmiyor ne yapmam gerekir
N

Naz E.

5 Ekim 2025 18:14
1 yaşına geldik hala aynı durum asla yemiyor diliyle itiyor
N

Nilgün Y.

5 Ekim 2025 18:15
Sağdığım sütü de içmiyor haftaya işe başlayacağım böyle ne yacak bilmiyorum
Büşra G.

Büşra G.

5 Ekim 2025 19:04
Acaba kraker falan yapsanız ya da kek
Oyun oynarken yere bi ortu serip mıncıklatsanız belki bu sekilde agzına götürür ümitli davranmayın bi deneyin onune cırpıcı tencere plastık taslar tahta kasıklar falan oyun gıbi ya da bir oyuncagı varsa bebek onu besleyın yanında elıne kasık verın taklıtefe baslıyorlar denemedıysenız tabii bilmiyorum bunlar belki tesvık olabılır mesela su veya ates yontemide etkilidir ates yakarak mum ufleyerek ya da onune borcama su koyarak yedırmeyı deneyın oyun gibi
N

Nilgün Y.

5 Ekim 2025 19:39
Tahta kaşıklarla ya da oyuncaklarla oyunu denedim pankek de yaptım oynadı ağzına da attı ama tadını alınca bi daha ağzına götürmedi bebeğe yedirme oyununu denemedim hiç onu da deneyeyim ilgisini çekebilir
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

5 Ekim 2025 21:18
Merhaba; profilimde bu konuyla alakalı bir yazı paylaştım. Yol gösterici olabilir. 🌸
N

Nilgün Y.

8 Ekim 2025 20:13
Yazınızı okudum şimdi en baştan uygulamaya çalışıyorum yemese de yiyeceklerle oynasın diyorum mıncıklayıp atıyor ağzına götürdüğünde tadını aldığı gibi yere atıyor ilerleme kaydedemiyoruz asla bu süreç ne kadar sürer
S

Sinem S.

9 Ekim 2025 09:17
Benim bebeğimde9 aylık aynı sorunları yaşıyoruz 8. Ayda yiyordu şuan yemiyor osman hocada bu ay önce katı kgıda sonra anne sütü ve mama dedi yok istemiyor yiyor ama bir iki çaykaşığı kek verirsem yiyor ama ne kadar doyurur
N

Nilgün Y.

9 Ekim 2025 17:24
Doktor bana gece emzirmesini kesmen lazım 1 ya da 2 kere emzirmen lazım reflüsü olabilir ondan yemiyordur dedi ama hiçbir şey yemediği için daha çok emiyor daha çok emdiği için bişey yemiyor kısır döngü
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

9 Ekim 2025 21:06
Merhaba; o halde doktorunuzla görüşerek tahlil yaptırmalı, doktorunuzun yönlendirmesiyle eksiklik varsa tamamlamalısınız🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir