9 Aylik Erkek Bebek Alkış,byby
331 görüntüleme
İ
İrem Ç.
6 Haziran 2025 17:54
Oğlum 9.ayina yeni girdi İsmine dönüp bakıyo çığlık atıyor sosyal gülümseme var anneyi babayı tanıyor yabancıları ayırt ediyorum tutunup kalkıyor emekleme var (7.ayindan beri)
Bir nesneyi takip etme var ama henüz alkış veya byby yok bu çok mu önemli veya bir süresi var mı
Bir nesneyi takip etme var ama henüz alkış veya byby yok bu çok mu önemli veya bir süresi var mı
F
Fatma Y.
6 Haziran 2025 18:39
Benim oğlum da 9 aylıkken yapmıyordu 10,5 aylıkken hepsini yapmaya başladı
İ
İrem Ç.
6 Haziran 2025 18:42
Yaa çok teşekkür ederim yanıtınız için 🙏 her çocuğun gelişimi farklı normal demek ki

Hilal T.
6 Haziran 2025 18:44
Hiçbir sıkintı yok yapabileceği her şeyi yapıyor byby yapmasa da olur sıkıntı yapmayın :) bizimkide çamaşır makinasi izliyor 8 aylik 😅
İ
İrem Ç.
6 Haziran 2025 18:49
😀 ara ara benimki de yapıyor
F
Fatma S. ..
6 Haziran 2025 19:13
Benim kızımda yapmamıştı. Şimdi 3.5 yaşında kitaplarının hepsini ezbere okuyor. Toplama işlemi yapıyor. 😂
İ
İrem Ç.
6 Haziran 2025 19:17
Oh masallah ❤️
Peki hanımlar size bir şey daha sormak istiyorum babildama konusunda her gün düzenli veya çok sık yapmaması normal değil mi
Peki hanımlar size bir şey daha sormak istiyorum babildama konusunda her gün düzenli veya çok sık yapmaması normal değil mi

Hilal T.
6 Haziran 2025 19:41
Benim gözlemlediğim normal çünkü bir gün gün boyu baba baba diyor , 1 hafta boyunca bazen hiç baba demiyor unuttu mu acaba diyorum ama tekrar söylemeye başlıyor . Aşırı zekiler ve tamamen keyiflerine göre hareket ediyorlar 😄
İ
İrem Ç.
6 Haziran 2025 19:47
Bizde de durum tam bahsettiğiniz gibi 😇 çok teşekkür ederim hepinize bu guzel sohbet için ❤️

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
9 Haziran 2025 03:24
Kendi oğlumun alkış ve baybay gibi hareketleri 20 ay civarında yaptığını düşünürsek biraz aceleci olduğunuzu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Endişe etmeyin. Göz teması ve sosyal gülümseme varsa her şey yolunda demektir…
İ
İrem Ç.
9 Haziran 2025 06:31
Çok teşekkür ederim hocam 🙏