9 Aylık Çok Hareketli

95 görüntüleme
Melike Y.

Melike Y.

12 Eylül 2025 18:24
Merhabalar, erkek bebeğim çok fazla hareketli oyuncaklarla oynamıyor dikkat süresi çok kısa, emeklemeyi geçtik yürüme arkadaşıyla birlikte yürüyor bedensel gelişimi çok iyi ama aktivitelere asla katılmıyor etkinlik yaptığımda sürekli ağzına götürüp yemeye çalışıyor evde bağırıp duruyor bilinçsiz şekilde babba dedde anne diyor ama sürekli vurdulu kırdılı ağzına sokmalı şeyleri seviyor teker döndürmeyi çok seviyor ve bu beni çok korkutuyor lütfen aranızda böyle olan varsa yazsın çaresiz kaldım
N

Neslihan B.

12 Eylül 2025 19:11
Benim kızım da 8.5 aylık emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyor ki kalkıyorda ama geri kalanı dediğiniz gibi eline ne versem oynamak için hemen ağzına götürüyor arada baba aba gibi şeyler söylüyor ancak sosyal gülümsemesi var ise isimle seslendiğinizde her seferinde olmasa da size dönüp bakıyorsa bence çok normal bu dönemlerde. 9 yaşında oğlum var her şeyi hatırlamıyorum ama insanlar kitap okurken bende okumaya çalışırdım kitabı ağzına sokardı üzülürdüm şuan zehir gibi kafası var her şey normal😂 elbette işin uzmanları varsa burda yorum yazarsa daha ikna edici olabilir sizin için
Melike Y.

Melike Y.

12 Eylül 2025 21:05
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Allah uzun ömürler versin minik kuzulara 🤍 açıkcası bir nebze içim rahatladı desem yeridir. Bazen doğru mu yapıyorum yanlış mu yapıyorum düğüncesi beni çok yoruyor. Sürekli etrafımdan alkış baybay yapması gerek diyenler oluyor ben pek göstermedim daha çok gel gele odaklanmıştım o yüzden hep takılı kaldım
N

Neslihan B.

13 Eylül 2025 05:51
Doktorumuz 8-10 ay arasında alkış bye bye ya da işte anne nerde diyince anneye dönme gibi hareketlerini yapacağını söyledi bize siz de daha 9 aylıksınız bir günde bile farkediyorlar😊
Melike Y.

Melike Y.

13 Eylül 2025 06:16
Gerçi oda doğru bakalım deneyeceğim Allah sağlık versin bebişlerimize teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir