9 Aylık Bebeğimin Gece Beslenmesi ile Alakalı
94 görüntüleme
N
Nil B.
22 Eylül 2025 20:41
gece 2saatte bir beslenmek istiyor,Sağarak beslediğim için miktarları biliyorum yatmadan önce 90ml süt içiyor iki saat sonra tekrar ve tekrar bu şekilde sabaha kadar gidiyor. Aklıma takılan soru şu uyanışlarında 30 ml de versem 120 ml de versem içip uyuyor .Ne kadar versem o kadar içiyor yani. Sık beslenmek istediği için sütü yetiremediğim zamanlar oluyor o yüzden 30ml versem her uyandığında yeterli olur mu?yoksa gündüz iki saatte bir içtiği miktar kadar(yani 90ml) mı vermeliyim illaki her seferinde. Doymaz diye üzülüyorum.

Ayça K. A.
Hemşire
22 Eylül 2025 20:45
30 ml içip uyuyorsa fazlasını vermenize gerek yok kaldı ki 9 aylık bir bebek gece beslenmesi talep etmezse asla teklif edilmemeli kendi uyanıyor sanırım. Verdiğiniz miktar sonrası uyuyorsa fazla vermeye gerek yok.sadecd alışkanlık olduğu için içiyor olabilir

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
22 Eylül 2025 20:45
Merhaba dokuz aylık bebeğinizin artıkgece beslenmeye ihtiyacı yok bebeginiZ sizden başkabirsey istiyor ama siz ne verirseniz alıp yatıyor.yavas yavaş azaltıp bırakmalısınız gerçek sorunu bulmalisiniz
N
Nil B.
22 Eylül 2025 20:52
Fatma hanım teşekkür ederim diş çıkardı o süreçte bile böyle yapmadı şuan ne olabilir bilmiyorum ama sadece gece değil gündüzde 3-4 saatten 2 saate düşürdü çok sık beslenmek istiyor ek gıda alsa bile iki saat olur olmaz hemen süt istiyor. Sorunu ne olabilir acaba diş değil çünkü

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
22 Eylül 2025 21:12
Rica ederim Ayrılık kaygısı yaşıyor olabilir , ortamda onu rahatsız eden koku nesne herhangi bir ses olabilir ağrısı olabilir bunundoger herşeyden eminseniz bir çocuk uzmaniyla da görüşün derim basit bir ağrı kesici verip deneyebilirsiniz dışde olabilir yine ama sütünüzü sağıp veriyorsanız aralari açmaya çalışın miktar bebeğinizenbagli