9 Aylık Aşırı Sinirli Bir Bebek Nasıl Yaklaşmalıyım

135 görüntüleme
N

Nil B.

4 Eylül 2025 19:15
Önceden çok mutlu güleryüzlü sessiz bir çocuktu ne olduysa bir haftadır her şeye ağlıyor asla çocuk şarkıları söylememi veya onu sevmemi istemiyor bağırıyor kendini yerlere atıyor yemek yemiyor ne oldu bilmiyorum bir anda ,ben de ister istemez sinirleniyorum bağırmıyorum ama küçücük bebekle aramız bozuk resmen ne yapmalı nasıl yaklaşmalıyım
S

Seçil E.

4 Eylül 2025 19:59
Asabiyetinin kaynağını bulmaya çalışın mesela benim kızım diş çıkarma döneminde benzer hareketler yapıyor kendisi rahatlayınca düzeliyor. Hiç bir sebebi bile olmayabilir. Bize düşen sabır ve yanında olmak malesef bu durumlarda. Ama emin olun geçecek.
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

4 Eylül 2025 20:39
Bağımsızlaşmaya başlıyor ve size kendi tercihlerini dil gelişimi ye yeterli seviyede olmadığından ağlama çığlık bağırma ile anlatmaya iletişim kurmaya çalışıyor sakin yaklaşık kısa ve ayına uygun açıklama yaparsanız zamanla diş gelişimdeki becerileri arttıkça azalacaktır
Dil gelişimi ile ilgili paylaşımlarımı görmek için Samsunçocukgelişimiveuyku instagram sayfamı takip edebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir