9 Ay

103 görüntüleme
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Ekim 2025 07:40
Doktorumuz 9. Ayda sizinle birlikte sofraya oturabilir dedi yediklerinizden yiyebilir dedi tuz ve diğer yasaklı gıdalar hariç bizim kendimize yaptığımız salçalı yemeklerden yiyebilir mi? Mesela karnabahar yemeği yaptım tuzunu eklemeden bebeğime ayırabilir miyim ?
S

Saziye G.

24 Ekim 2025 08:44
Evet yiyebilir. Salça sizin yaptığınız ise ondan da verebilirsiniz
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Ekim 2025 08:51
Hayır değiş marketten alıyoruz
Özge D.

Özge D.

24 Ekim 2025 09:02
Bence salçasız yemek vermeye devam edin benimde bebeğim 8 buçuk aylık doktorumuz 1 yaşında sizin yemeklerinizi tattırmaya başlayabilirsiniz dedi
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Ekim 2025 10:32
Bu ay sonunda tekrar gideceğiz 9 aylık kontrolü var ama bi önceki ay gittiğimizde 9. Ayda sizinle birlikte sofraya oturabilir dedi gidince tekrar sorarım tabi ama gitmeden bilgi almak istedim ona göre soru sorarım diye düşündüm
G

Gülşah T.

24 Ekim 2025 20:15
Salça da verebilirsiniz ev yapımı veya OG marka ürünlerini tavsiye ederim, kendiniz de evde kapya biber salçası yapabilirsiniz ona kadar bir kavanoz, bayağı yeterli oluyor ve içinize sine sine yedirebilirsiniz
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

24 Ekim 2025 20:17
İnternette paylaşılan salçalar gibi mi yaptınız nasıl yaptınız
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

25 Ekim 2025 21:37
Merhaba; bebekleri şekerden ve tuzdan koruyoruz. Şeker kesinlikle yasak fakat tuz imkanlar imkanlar doğrultusunda bir yaşa kadar vermiyoruz imkanın varsa tuzsuz salçalar tuz olmayan besinlerle besliyoruz. Yani özetle imkanınız varsa kendinize de tuttur salça kullanın tuzunu sonradan ekleyebilirsiniz🌺
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

25 Ekim 2025 21:48
Teşekkür ederim☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir