8ay 18 Günlük Hala Dönmüyor
118 görüntüleme
A
Aslı A. S.
12 Eylül 2025 21:04
Merhabalar
Kızım 8ay 18 günlük kilolu bir bebek şu an 10.2 kilosu hala dönmüyor yana uzanıyor destekle dönüyor ayağa kalkmaya çalışıyor yürümeye çalışıyor alkış gel bay bay yapıyor isme tepki var oyuncakları kavrayabiliyor iki elinden geçirebiliyor uzağında ki eşyaları alabiliyor ama hala dönmedi kilo kaynaklı olabilir mi bu bir sorun mu tummy time sevmiyor oldu olası zaten yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızım 8ay 18 günlük kilolu bir bebek şu an 10.2 kilosu hala dönmüyor yana uzanıyor destekle dönüyor ayağa kalkmaya çalışıyor yürümeye çalışıyor alkış gel bay bay yapıyor isme tepki var oyuncakları kavrayabiliyor iki elinden geçirebiliyor uzağında ki eşyaları alabiliyor ama hala dönmedi kilo kaynaklı olabilir mi bu bir sorun mu tummy time sevmiyor oldu olası zaten yardımcı olursanız çok sevinirim
Z
Zeynep E. O. ..
12 Eylül 2025 23:23
Benim kızımda bu gun tam 8 aylık. Dönmüyor. Aslında artık otururken kendisini öne atıp emekleme çalışması bile yapıyor ama dönme yok.Bez değişiminde bile yana çevirdiğimde direk sırt üstü kalmaya direniyor.Bunun icin çarşamba günü doktora götüreceğim ama Osman hoca bu gun insta da bir soru cevapta 9. Aya itibari ile dönmüyorsa kontrol gerekir diyor. Sizin de daha 12 gününüz var. Bebişlerimiz dönse artık çok mutlu olacağım 🙏🥰
A
Aslı A. S.
13 Eylül 2025 07:03
Aynı benimde öyle yani otururken falan öne doğru eğiliyor emeklemeye çalışıyor ama korkuyor o güç gelmedi sanırım henüz endişe duyuyor insan haliyle umarım en kısa zamanda dönerler artık 💕
D
Deniz .. Ş.
13 Eylül 2025 07:25
9. Aya kadar dönmemesi normal diye okumuştum.
A
Aslı A. S.
13 Eylül 2025 07:49
Teşekkür ederim
A
Aslı
14 Eylül 2025 09:27
Benim kızım da 8 ay 4 günlük yüz üstü dönemiyor sağa sola dönüyor yüz üstü asla dönmüyor sadece oturmak istiyor yatmaktan nefret ediyor tummy timedan da nefret ediyor