8,5 Aylık Uyku Sorunu

144 görüntüleme
G

Gül B.

17 Kasım 2025 16:32
bebeğim 33+5 de doğdu şuan 8,5 aylık tamamlanmış yaşı 7 aylık. Son 2 haftadır bi uyku gerilemesi var gündüz uykuları da çok ama çok azaldı uyutuyorum ben odadan çıkmadan hemen geri uyanıyor yani uyuma süresi max 10dk. Gece uykusuna da çok zor dalıyor normalde 8de gece uykusuna geçiyoruz ama son 2 haftadır 11den önce uyumuyor uyuyorsa da uykuda ağlayarak dediğim gibi 10dk anca. Henüz hiç diş yok diş sancısı mı anlayamadım ve aynı zamanda gaz sorunumuz da var çok zor çıkarıyor ve gaz çıkarırken de ağlayarak çıkarıyor.Gaz mı diş mi yoksa atak haftası mı anlam veremiyorum. Konu hakkında yardımcı olunabilirse sevinirim
Ebe M.

Ebe M.

17 Kasım 2025 18:03
Diş sancısı ise jel yada granül gaz sancısı ise bitkisel destek+masaj kullabilirsiniz
B

Büşra ..

28 Aralık 2025 20:01
Benim bebeğimde 34+5 te doğdu şuan 10.5 aylık. 1.5 aydır gece uyumuyor. 5 dk sürmeden geri uyanıyor. Diş jeli, diş granülü, ağrı kesici,vücut masajı, oda nemlendirme, ayak masajı, uyku ilacı ne varsa denedik çocuk gündüz iki kez toplamda 4 saat uyuyor. Gece 1 den aşağı uyumuyor. Sonrası kabusumuz... 5 dk sonra tekrar ayakta. Sabah 7 ye kadar bu şekilde hiç uyumadan devam ediyor. Ne yapmalıyız?
G

Gül B.

28 Aralık 2025 20:05
bizim az çok düzeldi gibi. tetagil kullanıyorum o bir tık rahatlattı dişlerini ama gaz sancısını hâla çözemedim bir doktor kimyon yağı tavsiye etti günde 10 damla veriyorum önceki günlere göre daha iyi . aynı zamanda bugün mamasını değiştirdim mamadan kaynaklı gaz sancısı olabilir diye ve çok şükür maşallah bugün daha iyi uyuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir