8. Hafta Meme Reddi
85 görüntüleme
T
Tuğçe Ç.
29 Ekim 2025 18:17
Bebeğim emmeden önce ağlıyor baya. Emzik veriyorum onu emiyor. emmeye başlarsa emiyor 5 dk falan aç mı olmuyor anlamıyorum neden böyle yaptığını.
8. Hafta atak haftası diye biliyorum var mı başına gelen. Bugün nerdeyse her emmesinden önce zorla tuttu memeyi. Emzik dışında başka hiç bişeyvermedim biberon vs. Sadece anne sütü alıyor
8. Hafta atak haftası diye biliyorum var mı başına gelen. Bugün nerdeyse her emmesinden önce zorla tuttu memeyi. Emzik dışında başka hiç bişeyvermedim biberon vs. Sadece anne sütü alıyor
A
Aysegül G.
29 Ekim 2025 18:34
Benimde basıma geliyor memede cok aglıyor emzigi alıyor kendini geri itiyor süt tazikli mi geliyor kontrol edebilirsiniz eger tazik varsa makas yapıp verebilirsin kendiliğinden düzelmişti bendede bugun tekrar yaptı sakinleştirip uyku arasında emzirdim
T
Tuğçe Ç.
29 Ekim 2025 18:42
Tayzikli değil normalden az mı acaba diyorum ama öyle de değil bence bilemiyorum ya
H
Hümeyra T.
29 Ekim 2025 19:10
Genelde meme reddi 4.ayın (12.hafta atağı)sizde erken başlamıs sanırım. Osman hoca önce ret var ise reddin sebebini bulun diyor, benim sol memi tazyikli olduğu için reddedi. Farklı pozisyonlarda deneyerek emzirmeye devam ettim daha sonra normale döndü (arada tekrarlasa da). Burun tıkanıklığı veya kulakta iltihap olabilir reddin altında yatan sebebi de bulmak gerekiyor
H
Hümeyra T.
29 Ekim 2025 19:11
Az ya da çok gelen anne sütü de reddediliyor
T
Tuğçe Ç.
29 Ekim 2025 19:11
Burnunu yıkadık bilerek nefesi normal aslında inşallah red değildir ben tokken denemişimdir hep diyorum bakalım
T
Tuğçe Ç.
29 Ekim 2025 19:12
Yani normalden az olabilir ama süt geliyo emdiğinde gayet emebiliyo
T
Tuğçe Ç.
29 Ekim 2025 19:13
Bakalım inşallah düzelir yoksa ne yapıcamı da bilmiyorum
T
Tuğçe Ç.
30 Ekim 2025 12:16
Sanırım sorun bendeymiş çocuğu tokken emzirmeye çalışıyomuşum🥹 geceden beri sadece sabah emerken ağladı o da öncesinde ne zaman emdiğini unutup ben emzirdim diye sanırım. yine şükür emiyo