8 Aylık Bebek Babıldama Yapmıyor

334 görüntüleme
G

Gülay T.

16 Haziran 2025 05:32
8 ay 1 haftalık kızım ba ba da da vs sesler çıkarmıyor, duymada bir problemi yok ama heehııı böyle sesler var o kadar babıldama yapamıyor, ne yapmalıyım (Güncelleme 8 ay 20 günlük olduk ve ilk defa -de de heceleri çıkardı)
Z

Zeliş B.

17 Haziran 2025 11:44
Benim bebeğim de 1 yaşına kadar asla babıldamadı, sesler çıkarıyordu tabi ama anlamlı değildi. Yaşına girdi ve ertesi gün bababa dede anne mama resmen hepsini 2 gün içerisinde söylemeye başladı. Şimdi anlamlı sayılacak 6-7 kelimemiz var. Zamanını bekliyordur eminim bebişiniz🌸
G

Gülay T.

18 Haziran 2025 22:18
İnşallah 🙏🏻💖
S

Sözdar A.

29 Ağustos 2025 13:51
Benimde 8 aylık bebeğim hiç bir kelime söylemiyor eltim benden 2 gün sonra doğurdu onun oğlu ayağa kalkıyor dişleri çıktı baba mama diyor ama benimkinde ne diş var ne baba mama var korkuyorum. Sadece bağırıyor sesli bir şekilde seslendigimde bazen bakıyor bazen bakmıyor ve ben korkmaya başlıyorum .Normal olup olmadığını bilmiyorum
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

3 Eylül 2025 20:40
Gülay hanım merhaba. Tipik dil gelişiminde 6-9 ay aralığında babıldamaların gelmesini bekliyoruz. Çocuğunuzun babıldamaları aralığın sonuna doğru da olsa gelmiş bu nedenle endişe edeceğiniz bir durum olmamalı. Bu süreçte çocuğunuzun dil gelişimini desteklemeye devam etmenizi öneririm. ✨

https://www.instagram.com/reel/DOGEHHjCgUh/?igsh=MXIwczhvZGp4dG9ndA==

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir