8 Aylık Ama Biberon Emzik Numarası 2 ???
56 görüntüleme
T
TAtitatilde
10 Eylül 2025 08:21
Bebeğimle anne sütü ve mama olarak devam ediyoruz. İlk zamanlardan beri avent 2 numara biberon emzik başlığı kullanıyorum aslında büyüdükçe numarasının da büyümesi gerekiyor herkes öyle yapıyor ama beni emerken hep aynı deliklerden süt geliyor, bebek büyüdükçe mememdeki delikler büyümüyor biberondaki gibi. Hata mı yapıyorum? Bunu bir videoda emzirme danışmanı ebe anlatmıştı çok haklı buldum siz bebeğiniz büyüdükçe biberon başlığını büyültüyor musunuz ?
A
Aydan T. ..
10 Eylül 2025 17:59
Benim bebeğim çok kuvvetli çektiği için ben sürekli değiştiriyorum. Delikleri büyüyor boğulacak gibi oluyor. Ayrıca kullanma kılavuzunda iki ay da bir değiştirin diyor emzikleri, orasını çok anlamadım aylık değiştiriyorsunuzdur diye düşünüyorum.
S
Seçil E.
10 Eylül 2025 18:07
Ben değiştirdim büyüttüm ama pişman oldum açıkçası. 10 aylıkken emmeyi bıraktı. Tabi tek sebep bu değil çok fazla diş çıkardığı için bi dönem biberonu da ememiyordu. Ama yine de emzik numarasının etken olduğunu düşünmeden edemiyorum. Ama bizde tam 4 numaradan 5 numaraya geçişte oldu bu. Sanki bi tık büyütseniz sorun olmaz gibi ama yine sizin bileceğiniz iş tabi ki.