8 Ay Uykuya Direnme
59 görüntüleme
A
Asude
26 Ekim 2025 10:44
Bu durumu 3.5 aydan 5.5 aya kadar da yaşamıştım. Bebeğimi kucağımda uyutuyorum. 10 gün sonra tam 8 aylık olacak bebeğim bahsettiğim dönemde de şimdi de uykuya bağırarak ve ağlayarak dalıyor. Geçmiş dönem kendiliğinden geçmişti ama çok yıpratıcıydı, şimdi bu huy tekrar geri geldi. Yatağa alıştırmaya çalışıyorum katılarak ağlıyor, kucağıma alıyorum kendisini itirek direnip ağlıyor. Rutinse rutin, uyku saati, uyanıklık aralığıyla hepsi düzgün.. Ne yapacağımı şaşırdım. Benzer durumu yaşayanlar var mı ne zaman oturacak bu düzen.. :(
K
Kudret. T.
26 Ekim 2025 11:10
Bu durum galiba bazı bebekler de var , bizde 14 aylığız dönem dönem uykuya hep direniyor , ağlayarak uyurdu bazen elde sallardık bazen ayakta hamak aldk 3 ay onda iyi uyudu sonra memede dalmaya başladı şükür düzene girdi dedik şimdide her diş dönemi dahada direniyor uykuya geçmekte zorlanıyor bay bay uykuya geçirmesi için iyi damla önerdiler onu kullanıyorum direndiği zaman son 1 haftadr bebek arabasında evin içinde gezdiriyorum öyle dalıyor özetle bazı bebekler uykuya karşı çok dirençli inşallah siz kısa toparlarsınız 🙏