8 Ay Uyku Sorunu
121 görüntüleme
E
Ece G.
4 Ocak 2026 17:54
8 ay 8 günlük bebeğim 2 gün öncesine kadar gündüz toplam 3 saat akşam uykusu 3 saat aralıksız sonra 2 3 sefer uyanıp kısa emip uyuyordu dün gece hep sesli ağladı ve uyumadı bizde hiç uyumadık gündüzde aynı şekilde uyumadı ve çok mızmız her şeye ağlıyo akşam karnını doyurup banyo burun temizliği tüm hijyenlerini sağlayıp yatırdım bugünde devam ediyo atak mı rahatsızlığı mı var anlayamadım var mı 8.ayda bunu yaşayan? Dişlerine baktım ama yok gelen giden tetagilde veriyorum

Gözde B. ..
4 Ocak 2026 18:03
Merhabalar 7 ay 25 günlüğüz biz de. Ara ara uyku dengemiz şaşıyor. Özelliklegündüzuyku dalgalanmaları geceyi etkiliyor. Ya da gece uykusuna daha erken veya gec başlamak. Bunun dışındabir şey keşfettiği zamanlar da şaşabiliyor. 8 aylık bebeğiolan bir arkadaşım ise bu konuda sıkıntı yaşadığını ve atak olduğunu söylemişti. Kolaylıklar diliyorum🙏

Mihriban Y. ..
4 Ocak 2026 18:47
Bebeğimin uykusu şimdiye kadar hep düzenliydi 8.aya girdiğimizde gündüz uykularında bir sorun olmadı fakat gece uykusuna yatırdıktan birkaç saat sonra uyanıp yaklaşık 40-45 dakika gözü kapalı şekilde ağladıktan sonra tekrar uykuya devam etti. Bu durumu iki gece üst üste yaşadık şuan tekrar normale dönmüş gibi iki gündür ağlama yok. 8. Ay emekleme babıldama derken onlar için yoğun bir ay uyku gerilemesi yaşanması normal diye biliyorum.