8 Ay Uyku
114 görüntüleme
S
Semen Ç.
21 Eylül 2025 01:01
artık çıldırmak üzereyim. bebeğm 8 ay 7 günlük. gecenin ikinci yarısı gözü kapalı tepiniyor. emziriyorum gözü kapalı dalamıyor mızıldanıyor uyuyamadıkça sinirlenip ağlıyor.oturtuyorum gece 1-1.5 saat uyumuyor sonra zorla uyuyor Allah aşkına bişey deyinben napıcam
S
Sifa D.
21 Eylül 2025 02:09
Merhaba, benim bebeğim de 8 aylık ve aynı durumdayız. Bazen 4.00te uyanıyor ve öylece oturuyor resmen gözleri açık. Bazen zar uyutuyorum yatağına koyuyorum ve geri uyanıyor hemen aynı döngü bi daha başlıyor. Şu an mesela saat sabah 5 bir saattir uyutup koyuyorum o an uyanıyor ve alana kadar susmuyor, alıp uyutuyorum tekrar.
İlk başta dişe yormuştum ama değilmiş ki bu kadar sürdü 3 haftadır böyleyiz, inşallah sağlıkla afiyetle geçer 🥲🙏🏻
İlk başta dişe yormuştum ama değilmiş ki bu kadar sürdü 3 haftadır böyleyiz, inşallah sağlıkla afiyetle geçer 🥲🙏🏻

Ceren N. K.
21 Eylül 2025 03:44
Merhaba gelecekten sesleniyorum 😀☺️. Bebeğim 8 ay 29 günlük. 1 hafta öncesine kadar aynı sıkıntıları yaşıyorduk. Gündüz uykuları bile kalmamıştı. Şimdi gündüz uykularımız düzeldi. Geceler 1 hafta öncesine göre çok çok daha iyi (en azından dediğiniz gibi geceleri uyanıp etrafa bakmaları bitti) . Sanırım gelişimsel bir süreç. Sabredin annelerim, çok zor biliyorum ama bu süreci de atlatacağız 🫶🏻
S
Semen Ç.
21 Eylül 2025 05:09
aynı dönemlerde oluyorsa diş değil gelişimsel bi süreç öyleyse 🥲 ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum diş mi gelişimsel sıçrama mı nedir diye çok düşündüm ama aynı dönemde oluyorsa demek ki gelişimsel 😔 dalamıyor bir türlü gece 3 ten 5 e kadar uyutmaya çalıştım en son diş deyip calpol verdim öyle uyudu 😔
S
Sifa D.
21 Eylül 2025 11:12
@Semen Çelikdoğan evet demek ki ben de bazen ağlayınca ağrısı var heralde diye Calpol veriyorum, boşuna olabilir yani 😥
S
Sifa D.
21 Eylül 2025 11:14
@Ceren Nazlım Konyar ay gelecekten seslanmek gibi oldu çok teşekkürler 🤭🙏🏻 en zoru ağladığında sadece öylesine mi yoksa ağrısı mı var onu bilememek😞 sağlıkla büyüsünler de geçer elbet 🙏🏻
S
Semen Ç.
21 Eylül 2025 13:22
@Sifa D. çok haklısınız ne olduğunu anlammak çok zor boşuna mı veriyorum düşüncesi bi yandan da ağrısı mı var diye düşünmek çok zor 🥲 inşallah geçecek