8. Ay Atağı Böyle Bir Şey mi?

80 görüntüleme
D

D.Z

25 Ekim 2025 23:42
Merhaba herkese. Kızım 8 aylık. Normalde geceleri gündüze göre nispeten daha iyi uyuyan bir bebekti her zaman. Gecede ortalama 2 kere kalkıp emen bir bebek. Ama son 10 gündür gece uykusuna geçerken kriz yaşıyoruz. 1-1,5 saat uyutamıyorum. Uyusa bile bir süre sonra gözleri kapalı bir şekilde deli gibi ağlıyor. Altta iki dişi var zaten, diş sancısı olsa gündüzleri de huysuzluk yapar ama hiç yapmıyor. 10 gündür geceleri her uyanmada geri uyutması hep sıkıntılı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ayrılık kaygısı olduğunu da okumuştum ama gündüzleri de o kadar yapışık değil, bilemiyorum. Var mı bunları yaşayan?
S

SümeyyeD

26 Ekim 2025 01:18
aynısı bizde de oluyor benim kızımın daha dişi yok ama çıkma sürecinde olduğunu biliyorum. bu kadar düzensizlik ve uykuya zor geçme ataktan diye düşünüyorum. kızım 8 aylık geçen ay 2-2 buçuk saat uğraştığımı biliyorum. şimdilerde nispeten daha iyi. biraz sabredin sizin de 1-2 haftaya düzelir inşallah
İ

İ.E.

26 Ekim 2025 04:53
Benimkinde oyleydi. Gece birden uyanir aglardi. Kucak sallamak ninni sarki hic biri sakinlestirmiyordu. Sadece kucagimda tepinerek agliyordu caresiz cok hissettim. Gece ara ara da emekleme pozisyonuna gelip surekli gitmeye calisiyor yatakta oturup kendini uyandiriyordu. Atak donemi evet boyle bisey maalesef. Ayrilik kaygisi baslangici da oluyor. Ilerleyen donemde uyurken aglamalar kesildi ama uyanip surekli ben orda miyim diye bakip gorunce tekrar uyumaya devam ediyordu. Simdilerde daha iyi umarim daha da iyi olacak.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir