8. Ay Atağı

174 görüntüleme
S

Seda A.

22 Eylül 2025 16:35
Sevgili dostlar, bu 8. Ay atağı ne zaman bitiyor? Bu zamana kadar en yorulduğum ay bu ay oldu sanırım… Asla oturmak istemiyor hep kucağımda ve hep tırmanmaya calısıyor. Hep huysuz hep mutsuz…En sevdiği şey olan duşta bile oturmuyor üzerime yapışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım
S

Sena K.

22 Eylül 2025 16:39
Bizde yakın zamanda benzer süreci yaşadık huysuzluk falan biraz geçiyor ama anneye düşkünlük hala devam ediyor 10 ay bitmek üzere
S

Seda A.

22 Eylül 2025 16:40
@Sena Kızıltaş tam olarak bana düşkünlük de değil aslında.. babasında da duruyor ama mesela salonda otururken beni holde görüyor mutfağa yönelirsem çığlık kıyamet başlıyor ağlamaya
S

Sena K.

22 Eylül 2025 16:42
Bizde ki durumda öyle yanından ayrılmadan ağlamaya başlıyor haftaya 11 aylık olucaz hala bu şekilde devam ediyor
S

Seda A.

22 Eylül 2025 16:43
@Sena Kızıltaş yandık desenize.. gerçekten çok zormuş bu şekilde
Z

Zeynep E. O. ..

22 Eylül 2025 17:22
Benimkızımda8ay 9günlük. Resmen kucağımdayken bile kucağıma gelmek istiyor. Sadece bende duruyor. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
F

Fatma S. ..

22 Eylül 2025 18:01
'Kucağımdayken bile kucağıma gelmek istiyor ' sanırım en güzel anlatan cümle bu. Oğlum 9.5 aylık Kucağımdayken hala üstüme tırmanıyor.heryerimi ısırıyor.sürekli ağlıyor ki doğduğundan beri sürekli ağlıyor zaten. Geceleri çığlık atarak kalkıyor.ablası var birde o yüzden evde birçok oyuncak mevcut. kaydırağa tırmanıyor, oyuncak dolu havuza atlıyor ama bunları yaparken bile mutsuz. Çocuğun bir tane normal hareketi yok.
S

Seda A.

22 Eylül 2025 18:12
@Fatma Süre benim aklıma sadece enerjilerini atamadıkları icin mutsuz olmaları geliyor. Yani sizinkini bilmiyorum ama kızım emekleyemiyor deniyor olmuyor sinirleniyor. Sürekli bana tutunarak ayağa kalkmak istiyor olmuyor sinirleniyor vs. Onlar icin üzücü bizim icin zorlayıcı. Bir de kızımın emmesi cok azaldı ona da ayrı üzülüyorum. Bu sizde de böyle mi?
F

Fatma S. ..

22 Eylül 2025 18:21
Benimki emekliyor hatta ablasının peşinde bütün evi geziyor.nereyi bulursa orda ayağa kalkıyor.oyuncakları atıp peşinden gidiyor.bir saniye durmuyor o yüzden şimdiye kadar defalarca düştü.mama ve ek gıda olarak gidiyoruz biz 2 ay boyunca hiç ek gıda yemedi. Dişleri çok zor çıkıyor bizim en büyük sıkıntımız o. Herşeyi yaptım ağrı kesici bile verdim yine fayda etmedi. Şimdi yine dişleri kabarmış çıksa biraz rahatlayacağız.
S

Seda A.

22 Eylül 2025 18:22
@Fatma Süre evet, diş süreci daha da zorlaştırıyor. Ne diyeyim allah hepimizin yardımcısı olsun :)
F

Fatma S. ..

22 Eylül 2025 18:46
@seda Altuğ o diş çıkarıcak diye ben diş sıkmaktan dişimi kırdım Şaka yapmıyorum gerçekten kırdım 😂 Allah kolaylık versin cümlemize 🙂
D

Damla H. ..

23 Eylül 2025 16:43
Bizim de aynı durum bir hafta sürdü her istediğinde kucağıma alıp günlerce hep kucakta gezdik, tuvalete bile kapı açık girdim kendisi karşıda mama oturağındayken bana baktı maalesef mecbur kaldım, odadan çıkarken beş saniye sonra geleceğim diye kısaca anlatıp elimle beş işareti yapıp çıkıp hemen geri döndüm ilk başlarda çok ağlarken şimdi baya azaldı ayrılık kaygısı, elimi öyle gösterip çıkınca hiç ağlamıyor nerdeyse, sürekli cee e oynamak da azaltıyor bence kaygıyı tabi her çocuk farklıdır
S

Seda A.

23 Eylül 2025 18:27
@Damla Halıcı tam olarak ayrılık kaygısı mı emin değilim açıkçası. Çünkü babasında duruyor vakit geçiriyor onunla ya da başkalarıyla sadece beni görürse o arada ağlamaya baslıyor. Ya da oyun oynarken sürekli üstüme tırmanmaya calısıyor. Bunun üstüne memeden de çok uzaklaştı halbuki emmeyi çok seven bir bebekti huyu suyu değişti
D

Damla H. ..

23 Eylül 2025 19:48
Bizde de öyle mesela odada başkası olsun anneanne, teyze, baba vs o zaman ağlamıyordu tek başına kalınca ağlıyordu daha çok ben de tam emin değilim ayrılık kaygısı mı ama inşallah geçer sizin de bir an önce çok yorucu çünkü😶‍🌫️
S

Seda A.

23 Eylül 2025 19:48
@Damla Halıcı insallah♥️🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir