8. Ay

110 görüntüleme
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

4 Ekim 2025 17:56
8. Ay atağı gerçekten var mı ? Biz dibine kadar yaşıyoruz maalesef uyku geriliği uyumak istememe gece uyanmalar iştahsızlık ayakta durmak isteme yürümek isteme emeklemek hepsini yaparken çok mutlu ama uykusu geldiğinde uyumak istemiyor am mızmızlığı bitmiyo da ne yapabilirim
Ö

Özlem Z.

6 Ekim 2025 11:30
Bende bu sorun üzerine konu açacaktım sizin başlığı gördüm benim kızımda sekiz ay bir haftalık uzun bir süredir gece uykusu yok uyusa bile sürekli uyanıp dönmeye emeklemeye çalışıyor enerjisi bitmiyor gündüz asla uyumak istemiyor akşam sekizde gece uykusuna yatırdığım bebeğim şimdi ona on bire kadar bizimle uyumamak için ağlıyor çok direniyor yenidoğan döneminde bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ve hala devam ediyor
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

6 Ekim 2025 11:34
Gerçekten bizim de aynı sorun var gece uyumuyo gündüz de aynı sürekli ayağa kalkayım yürüyüm istiyo bende çok yoruldum bitkin bi haldeyim
B

Burçin E.

18 Ekim 2025 17:28
Merhaba bebeğiniz düzeldi mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum :(
Ezgi M. .

Ezgi M. ..

19 Ekim 2025 20:19
Bazı huyları kaldı maalesef gece uyanmaları devam ediyo gündüz koala gibiyiz tuvalete bile gitsem ki sürekli yanımda olmasına rağmen yine ağlıyo besin reddi var belli şeyleri yiyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir