7aylık Heceleme

102 görüntüleme
S

Semiha

14 Ağustos 2025 18:52
Merhaba bebeğim 7 ay 12 günlük mama, dede, baba gibi heceler çıkarmıyor. Bazı kişiler daha erken derken bazı kişiler sorun olabilir diyor. Çok tedirginim yardımcı olabilir misiniz?
Z

Zerrin E.

14 Ağustos 2025 19:01
Merhaba, benim bebeğimde 7 aylık . Boşuna evham yapıyorsunuz suan henüz erken. Rastgele bağırmalar sesler ve gülüşler yeterli
S

Semiha

14 Ağustos 2025 19:14
Teşekkür ederim bu her şeyi mükemmel olan instagram sayfaları psikolojimi bozuyor.
H

Hazal Ş.

14 Ağustos 2025 20:28
Ortalama olarak 6-7 ay civarı diyorlar ama 9 aya kadar hece benzeri sesler çıkarmaması normal diye biliyorum.
P

Pelin B.

14 Ağustos 2025 20:44
Şu an baba mama dede gibi kelimeler anlamlı kelimeler oluyor bebekler için, bu evrede babıldama yani anlamsız kelimeler çıkarabilir kısacası hiç bir sorun yok içiniz rahat olsun
S

Semiha

14 Ağustos 2025 20:45
Teşekkür ederim Allah evlatlarımıza sağlık versin
P

Pelin B.

14 Ağustos 2025 20:50
Rica ederim Amin inşallah 🙏🏻
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

15 Ağustos 2025 20:20
Merhabalar öncelikle benim oğlum da 6 aylık henüz bababa dedede gibi hece tekrarları yok. Ba buvva gibi şeyler söylüyor. Bazı bebekler daha geç yapabiliyor. Diğer gelişim basamakları normalse eğer ( sosyal gülümseme varsa göz teması varsa vb) endişe etmeyin. Bol bol konuşun, şarkı söyleyin beraber ileriki dönemlerde yapacaktır 🙏🏽

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir