7.ayda Kan Tahlili İstendi

83 görüntüleme
Esma U.

Esma U.

22 Ekim 2025 15:45
Merhaba, oğlum 7.ayına girdi doktorumuz genel kan tahlili yaptırmamızı istedi.osman hoca 9.ayda öneriyor ve doktora sorduğumda çok geç olur dedi.bu ayda yaptıran oldu mu? Eğer olduysa sonra tekrarmı kan tahlili yapılacak? Devlette yaptırmayı düşünüyorum direkt çocuk doktorundan mı randevu almamız lazım
Özge D.

Özge D.

22 Ekim 2025 16:35
Bizim doktorumuzda 8.ay kontrolünde istedi ben de devlette yaptırdım bir de 1 yaşında bakarız dedi evet çocuk doktoruna randevu almanız gerekiyor
Esma U.

Esma U.

22 Ekim 2025 17:30
@Özge Dinler çok teşekkür ederim 🙏 biolab dan fiyat istedim çok saçma uçuk fiyatlar.devlette yapılıyorsa orda yaptırmak daha mantıklı
Özge D.

Özge D.

22 Ekim 2025 17:35
@Esma Uzun devlette var mı bilmiyorum ama şehir hastanelerinde çocuk kan bölümü ayrı oradaki hemşirelerin küçük bebişlere eli daha yatkın mesela bizimki biraz boğumlu tek seferde alamazlar diye korkuyordum ancak öyle bir şey olmadı🥲 kan idrar bütün bakılması gereken ne varsa bakılıyor🤗
Esma U.

Esma U.

22 Ekim 2025 19:43
@Özge Dinler Şehir hastanesi uzak bize birazda.sadece çocuk hastanesi var oraya yaptırmayı düşünüyordum artık yapmazlarsa mecbur şehir hastanesine gideriz🤭 bende çok korkuyorum ya şimdidaha bilinçliler daha çok ağlıyorlar.Bende aşırı stres oluyorum
Özge D.

Özge D.

22 Ekim 2025 19:49
İnşallah acısız ağrısız geçer gider sonuçlarda çok iyi çıkar🌸
Esma U.

Esma U.

22 Ekim 2025 22:40
Amin inşallah🤲🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir