7.5 Aylık Bebeğim Uyumuyor

102 görüntüleme
N

Nimet K.

30 Eylül 2025 19:17
Bebeğim 7.5 aylık gündüz uykuları max 30 dakika gece de sürekli uyanıyor ve emmek istiyor emmeden uykuya geçmiyor. Yarım saat-1 saatte emmek istiyor. Kilo alımı gayet iyi doymadığını düşünmüyorum.
E

Elif H.

30 Eylül 2025 19:24
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkide bugün itibariyle 8 aylık oldu üstüne birde burnu akmaya başladı sanırım grip oluyor
S

Sariyeva M. ..

30 Eylül 2025 19:25
Benim 3aylık bebeğim de öyleydi dışarı çıkarın dışarıda 3-4 saata kadaruyuyor
N

Nimet K.

1 Ekim 2025 06:01
Dışarı da çıkarıyorum fakat aynı 30-40 dakika uyuyor ne yapacağımı bilemiyorum çok zorlayıcı olmaya başladı
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

1 Ekim 2025 07:39
Merhaba 🌼 7-8 aylık bebekler genellikle gece uyanmalarının en yoğun yaşandığı uyku gerilemesi (regresyonu) dönemindedir. Kilo alımının iyi olması, sık emme isteğinin açlıktan ziyade sakinleşme ve uykuya dönme ihtiyacından kaynaklandığını gösterir. Gündüz uykularını uzatmak için, 30 dakikada uyandığında hemen kucağa almak yerine, 10 dakika boyunca yatağında pışpışlayarak veya elinizi üzerine koyarak tekrar uykuya dalması için destekleyin. Gece uyanmalarında ise, emerek uykuya geçme birliğini kırmak için, meme teklif etme sıklığını azaltın. Sık sık (yarım saatte bir) emmek istediğinde, baba veya eşin sakinleştirmesi büyük fayda sağlayacaktır; çünkü bebek memeyi anneden bekler. Yatma saatinden önce doyurucu bir öğün verdiğinizden emin olun, ardından gece uyanınca ilk olarak sarılarak sakinleştirmeyi deneyebilirsiniz
S

Sariyeva M. ..

1 Ekim 2025 15:16
O zaman gerginliği vardır belki benim bebeğimde vardı . Ellerini çok sıkıyordu açamıyorduk ayaklarını sıkıyordu. doktoru 10günlük masaj önerdi eve gelib yapıyordu hemşire.3-4 gün sonra uykusu falan düzeldi dediğim gibi dışarıda uyuyor öyle 3-4saat
N

Nimet K.

1 Ekim 2025 20:48
@Sariyeva Məleykə nasıl bir masaj anlatabilir misiniz ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir