7 Haftalık Bebekte Uyku Sorunu
63 görüntüleme
H
Hulya K.
4 Ocak 2026 17:51
Merhabalar benim bebeğim 7 haftalık doyduğu günden beri uyku problemi yaşıyoruz gece 3 lere bazen 4 lere kadar uyumuyor kucak teması bittiği an uyanıyor en uzun uykusu gece bır kez 2.5 saat çok yoruldum sızlerde durumlar nasıl çok gazlı bir bebek
Y
Yeşim
4 Ocak 2026 18:33
Merhaba maalesef bizim bebeğimiz de gazlı bir bebek. Şimdi 11 haftalık ama hala tam gazı geçmedi. Sizinkine benzer şeyler yaşadık vardiyalı uyudum annem sağolsun gecenin başında kucağında uyutuyordu ben öyle biraz uyuyordum. Bir de gündüz bir kaçamak olabilirse dinleniyordum. Size yardım eden biri varsa o şekilde olabilir belki

Hatice C. ..
4 Ocak 2026 18:40
Her emmeden sonra mutlaka bebeğin gazını çıkarın dinleyerek uyuya bileceği bi müzik açın sakinlesebilecegi bi sallama uyutucaktir kucakta sallama yerine ayakta yada yatağında bı sallamayla uyursa sizin için daha iyi olur

Hatice C. ..
4 Ocak 2026 18:43
İlk çocuklarda bu korku ve heyecan hali bebeğede tesir ediyor sakin ve sabırlı bi şekilde devamlılık bebeğin direncini kırar ağlamak yerine açılan ninniyi dinlerken bulur kendini iyice daldiginda uyuttugunuz yerde yatırın uzunca uyur