7 Aylık Ne Kadar Ek Gıda Veriyorsunuz
114 görüntüleme
F
Feride K.
16 Eylül 2025 17:07
Bebeğim yeni 7 aylık oldu hem tadımlar yapıyoruz hemde ek gıdaya başladık fakat oioi kaşıkla 3 4 kaşık anca yiyor sonrasında yemek istemiyor sizler ne kadar veriyorsunuz normalmi 3 4 kaşık ayına göre

Elif O. ..
16 Eylül 2025 17:22
Benim bebeğim düzeltilmemiş 7 aylık gelişim geriliğiyle prematüre 1950 kg doğdu düzeltilmiş 6 aylık ben öyle 3 gün tadım yaptırmadım kendimce doyurucu besleyici bi mama yapıyorum dediğiniz oioi kaşıkla yediriyorum hazır mamalar varya meyveli vs o kavanozlarını düşünürseniz yarısını yiyo şuan
F
Feride K.
16 Eylül 2025 17:28
Maşallah güzel yiyormuş şifa olsun bende irmikle vs malzemelerle mamalar hazırlıyorum ama o kadar yiyemedik hiç

Elif O. ..
18 Eylül 2025 20:07
Ben 1 tane cicibebe evde mayalanmış 2 tatlı kaşığı yoğurt bir cevizin yarısını rendelenmiş biraz muz 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırıp yediriyorum

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
18 Eylül 2025 20:21
Feride hanım, ek gıda sadece tanışma ve tadım süreci olduğu için miktardan çok çeşitlilik ve deneme önemlidir. Bebeğinizin isteğine göre kaşık sayısı yavaş yavaş artar. Bazı günler 1–2 kaşık, bazı günler daha fazla yiyebilir. Bu süreçte sofra düzenine ve yeni tatlara aşina olması yeterli 💐