7 Aylık Gece Sık Uyanma

86 görüntüleme
Simay G.

Simay G.

7 Kasım 2025 04:50
Arkadaşlar ya gerçekten günlerdir kafamı çok kurcalayan bir şey var oğlum yedi aylık ve geceleri aralıklı olarak uyanıyor ama ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum piş piş diyorum ama sakinleşmiyor daha çok ağlamaya başlıyor gerekirse ya uyanması gerekiyor ya da direk mama vermem gerekiyor siz bu durumu yaşıyor musunuz araştırmalarıma göre gece terörü falan diyor ama doktora söylediğimde büyüme Ata gece rüyasında kabus görüyor olabilir demişti ama çok korkuyorum yani çok kötü ağlayarak uyanıyor sakinleşmiyor gözlerini de açmıyor zaten açarsa uyanıyor susuyorlütfen ya bunu yaşayan anneler yazabilir mi
Simay G.

Simay G.

7 Kasım 2025 05:13
Tetagil kullanıyorum ya da bay bay damla doktor bunları söylemişti diş ya da büyüme atağı olmasından ötürü ama yinede 4 kere kalkıyorsa belki 2 kalkıyo belkide yine 4-5 kalkmaya ağlayarak devam ediyor
M

Merve

7 Kasım 2025 06:19
7,5 aylık kızım aynı şekilde şuan. Hem de aşırı uykuya direnmesi var uykuya zor geçiyor geçince de çığlık kıyamet ağlıyor atak olduğunu düşünüyorum bir de dişi çıkıyor ikisi bir araya gelince inanılmaz zor oluyor. Dişlerini kontrol edin ağrısı sızısı o da çok fena ağlatarak uyandırıyor Tetagil kullanıyorum ben de bunun için. 8.ay atakları başlamış oluyor bence
Simay G.

Simay G.

7 Kasım 2025 06:21
Bende kullanıyorum tetagil günde bir defa akşam yatmadan öncede doktorumuzun önerisiyle baybay damla veriyorm ama çok birşey göremedim gibi tetagilden sonra rahatlıyor ema etkisi o kadar uzun değil sanırım ama gözler kapalı ağlayarak uyanması hala devam ediyor gün içinde huzursuzlukta oluyo ama huzursuz vs atlatılırda gece uykusundan ağlayarak bağırarak uyanması beni korktuyor yani özellikle kucağımada alsam sakinleşmediği zaman
M

Merve

7 Kasım 2025 08:57
Aynen dediğiniz gibi simay hanım gözleri kapalı kucakta sakinleşememe benim de elim ayağım birbirine dolanıyor bu arada evet tetagilin etkisi o anlık oluyor maksimum sanırım yarım saat 40 dk idare ediyor. Diş olduğu zaman Carpol veriyorum onu içince 4 5 saat rahat ediyor sonra yine başlıyor ne yapacağım bilmiyorum sürekli Carpol da veremem vermiyorum da Tetagil zeytinyağlı karanfil buz vs yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
Simay G.

Simay G.

7 Kasım 2025 08:58
Aynı durumdayız gercekten ben altta yatan bir sebebmi vardır diye endişelendim ama yalnız olmadığımı hissetmek bir nebze beni rahatlattıama çokzor bir durum
Simay G.

Simay G.

8 Kasım 2025 22:30
Merve hanım doktora gittik ve gece terörü tanısı konuldu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir