7 Aylık Gece 3 4ten Sonra Uyumuyor

103 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

11 Eylül 2025 19:22
Bebeğim akşam 8 gibi en geç uyuyor ama gece 3 4ten sonra asla uyutamıyorum. Kucağımda şekerleme yapıyor sadece. Bir aydan fazladır böyle 5te kalkıyordu önceden şimdi 5e razıyım. Gündüz uykuları düzenli ve sıkıntısız ama gece uykuları kabus gibi.
R

Rabia İ.

11 Eylül 2025 20:36
Gündüz uykularını gözden geçirmeyi deneseniz yada uyku aralıklarını açın biraz belki gündüz uykusunu gereğinden çok yapıyodur.
Belkide oda ısısı nemi vs onu rahatsız eden bişey vardır
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

12 Eylül 2025 05:47
Toplamda 3 3.5 saat uyuyor aslında gündüz. Uyanıklık süresi de 2 2.5 saat. Odayı da yaz boyu 24 25 derece civarında sabit tuttuk. Rahatsız eden ne bulamıyorum. Çok yormaya başladı bu durum artık
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

12 Eylül 2025 07:00
Merhaba 🍀 Gece 3-4'ten sonraki uyanmalar, bebeğinizin uyku döngüleri arasında kendi kendine geçiş yapamamasından kaynaklanabilir. Bu saatlerde kucakta uyuması, bebeğinizin bir uyku alışkanlığı geliştirdiğini gösterir.
Bu durumu yönetmek için şunları deneyebilirsiniz: Gece uyanmalarında ortamı olabildiğince sakin ve karanlık tutun. Bebeğinizi kucağınıza almak yerine, yatağında sakinleştirmeye çalışabilirsiniz
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

12 Eylül 2025 09:41
Teşekkür ediyorum yanıtınız için. Panjur inik yatıyoruz tamamen sessiz ve karanlık bir ortam oluyor. Yatağında sakinleştirmeye çalışıyorum aslında alışsın diye ama. Ağlamaya başlıyor. Mecbur kucağıma alıyorum. Sanırım kucağımda uyumaya alıştı artık
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

12 Eylül 2025 10:40
Bahsettiğiniz gibi kucakta uymaya alışmış olabilir. Kucağı da kademeli olarak kesebilirsiniz. Uykuya tam dalmadan salamayı bırakabilir tekrar ağladığında hafif sallamalara devam edebilirsiniz. 🌼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir