7 Ay Uykusuzluk Ücretsiz Eğitim Veren Vaemı
145 görüntüleme

Ayşenur ..
14 Eylül 2025 21:52
Oğlum 7 aylık kesinlikle uyumuyor daha dayanamıyorum ücretsiz uyku eğitim veren varmı bildiğiniz beya ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
M
Meliha Ç.
16 Eylül 2025 22:54
Merhabalar çok zor bi süreç yaklaşık 5 ay falan aynı sıkıntıyı yasadım ama şu an 15 aylık olduk resmen uyku duzenınden sonra yaşadığımı anladım öncelikle maddı durumum musaıt olmadığı ıcın verılen fıyatlar çok yüksek geldi ve önce ben bunu başaracağım de ve kendınıze inanın benım oğlum ınatcı ve kucagımdan ındıgı an gözü acılan emmeden asla uyumayan bır bebektı ben yaptıysam herkes yapar youtube vıdeoları var pınar hanımın #reklam değil# oncelıklı olarak tüm sureclerı nasıl ılerlenır izle ıyıce dınle daha sonra ayına göre kaç saat uyanıklık suresı kaç saat uyuması gerekiyor uyanınca hemen kucagına alma gece gündüz ayrımını yapsın denk gelen videolarla yol alabilirsiniz umarım sızde başarırsınız osman hocanın uyku hakkında videosu , denk gelen eğitimcilerin vıdeolarından bol bol izleyin o sekılde sabah kalkma 1. Uyku kaç saat sonra 2. Uyku kaç saat sonra gece yatması kaçta kalkma saatı kaçta ayına göre takıbını ve yavş yavaş sabırla yapmanızı öneriyorum zor ama değecek bı süreç umarım ise yarar sızde de ✋🏻🤲🏻🌸
Ç
Çiğdem A. B.
17 Eylül 2025 20:33
Meliha hanım YouTube kanal ismini söyler misiniz
M
Meliha Ç.
17 Eylül 2025 23:25
Pınar Sibirsky #reklamdeğil# benim çoğunluk fayda gördüğüm ve gerçekten çocuğun ihtiyacı buymuş dediğim videolar çoğunlukla bu kanaldaydı ayrıca osman hocanın videoları uyku hakkında ve bebeğinizin ayına göre mesela 5 aylık bebek uyku düzeni gıbı yazarak çıkan videoları ızlersınız hepsinin anlatımı aynı kalitede değil tabiki ayrıca yazdıgım kanaldakı nerde hata yapıyoruz onları ızleyerek başlayın ve lütfen sabırlı ve sakin olun bebeğimize karşı bu bır süreç ve emın olun geçecek sabırrlı olunca daha güzel ilerleyecek kı ben asla dayanamıyorum ağlamasına ve asla aglatmadan yaptım mızmızlama demiyorum yoksunluk aglaması gıbı videolarda var hepsi fakat bşey olursa öğrendiğim kadarıyla yardımcı olurum bırde uyku vakti instagram da kanaldan falan soru cevap yapıyor o sekılde onları da araştırarak dinlemek çok şey katıyor başarılar diliyorum sızede çiğdem hanım