7 Ay Anneleri Toplanın
82 görüntüleme

Simay G.
11 Kasım 2025 21:29
Oğlum 7 aylık geceleri o kadar sık kalkıyorki ağlayarak günlerim haram oldu çok bunaldım uyuyamıyorum her an uyanırsa müdahale edeyim diye sebebini çözmüş değilim ama 5-6 defa net kalkıyor yaşayan var mı gündüz birşey yok ne oluyorsa gece başlıyor
E
Ece A.
11 Kasım 2025 21:32
Merhaba diş çıkaracak olabilir. Geceleri benim oğlumda öyleydi. 2 tane dişi patladı rahat ettik. Diş sancısı bu aylarda çok huzursuz ediyor bebekleri.

Simay G.
11 Kasım 2025 21:33
Mama verince hemen uykuya geri dalıyor ama onun dışında sakinleştiremiyoruz tetagilde veriyorum rahat etmesi gerekirken etmiyor bir türlü gün içinde herşeyi ağzına götürüyor damakta sertlik var ama ne zaman çıkarbilmiyorumpek yakın gibi de gözükmüyor

İlsu O. K.
11 Kasım 2025 21:48
Merhaba; yakın aylardayız takvim yaşı 8-düzeltilmiş 6 aylık prematüre oğlum. Herhangi bir hastalık durumu yoksa ilk akıla gelen diş ve temizlik bakım ihtiyacı,açlık.
Ki sizin açlık gibi görünüyor. Gün içindeki rutinlerinizi bir gözden geçirin gündüz ne kadar sıklıkla uyuyor,ne kadar uyanık kalıyor, yoğun olarak uyarana maruz kalıyor mu, en son uykusuny kaçta yapıyor ve gece kaçta yatıyor. Gece uykusu öncesi aç mı yatıyor acaba. Uykuya geçişiniz nasıl, bu aydan önce gece ne yapıyordunuz şuan ne yapmıyor olabilirsiniz. Belki yardımcısı olur 🤗 dişse ama malesef yapacak pek bir şey yok bizde benzer ürün kullanıyoruz jel yani o diş tuttumu tutuyor ne soğuk uygulama, ne kaşıyıcı ne jel 🤦♀️
Ki sizin açlık gibi görünüyor. Gün içindeki rutinlerinizi bir gözden geçirin gündüz ne kadar sıklıkla uyuyor,ne kadar uyanık kalıyor, yoğun olarak uyarana maruz kalıyor mu, en son uykusuny kaçta yapıyor ve gece kaçta yatıyor. Gece uykusu öncesi aç mı yatıyor acaba. Uykuya geçişiniz nasıl, bu aydan önce gece ne yapıyordunuz şuan ne yapmıyor olabilirsiniz. Belki yardımcısı olur 🤗 dişse ama malesef yapacak pek bir şey yok bizde benzer ürün kullanıyoruz jel yani o diş tuttumu tutuyor ne soğuk uygulama, ne kaşıyıcı ne jel 🤦♀️
T
Tuğba B. ..
11 Kasım 2025 21:50
Aynıyız memede sakinleşip uyuyor saat başı uyanıyor
G
Gizem G.
11 Kasım 2025 22:45
Merhaba benim bebeğim de 7ay18 günlük geceleri sürekli titreyerek aglıyor ancak uyanmıyor uyurken çıglık çıglık aglıyor ne mama ne emriyle susturamıyorum korkuyor mu acaba diye düşündüm baş ucuna Kur'an koydum ancak hala aynı 2 dişi çikti biri yeni patladı ucu çıktı acaba diş agrısı mıdır aklın çıkıyor çok çaresiz kalıyorum o şeklinde aglarken bebeğim
M
Merve
11 Kasım 2025 23:43
Demekki bu aya özel birşey benim kızım da şuan 7 ay üç haftalık iki haftadan beri neredeyse burnumuzdan geliyor uyku konusu ne uykuya kolay dalabiliyor ne uykuda kalabiliyor gece uyanıyor sık sık saatlere uyutmaya çalışıyorum evet diş sancıları var ama şunun da farkındayım ki her gece diş değil sanırım atak haftasına giriyorlar başka açıklaması yok