Şu Soru / Cevap 2
360 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
31 Ekim 2025 21:39
Merhaba diğer başlıkta fazlaca mesaj olduğu için etiketlemek ve cevap vermekte sıkıntı yaşadığım için bu başlık altında soru cevap yapmaya devam edebiliriz 💕💕💕

Ayça K. A.
Hemşire
5 Kasım 2025 22:15
@seher hanımgeçmiş olsun diliyorum.bebeklerimizi öpmeyelim ne olur :( umuyorum ki bulaşmadı ama herpes virüstür maalesef ilacı yok. Süreci takip edip bulaşmamış olmasını ummaktan başka hiç bir şey yapamayız ben bulaştığını düşünmüyorum ama öpmeyin :( sevgiler ♥️♥️
C
Ceyda N. S.
5 Kasım 2025 22:22
Ayça hanım merhabalar. Bebeğin laktoz alerjisi var ben diyet yapıyoruz. Damlamız var kullanıyoruz. Doktor idrar istedi verdik sıkıntı çıkmadı. Ancak iki gündür ne doğru dürüst emiyor ne de uyuyor. Çok huzursuz ağlıyor. Memede durmuyor iktiriyor ağlıyor. Laktoz alerjisinden ve doğru dürüst ememediğinden 200 gr kaybettik. Aniden kriz geliyor çocuğa acaba diş mi eklendi? Günlük 6 bezden daha çok çişli bez değiştiriyorum. Yarın yeniden muayne ettireceğim gözden kaçan bir şey var mı neden 2 3 dk emiyor bırakıyor? Uykuya geçemiyor diye. Siz ne düşünürsünüz?
C
Ceyda N. S.
5 Kasım 2025 22:23
4 ay 23 günlüğüz

Ayça K. A.
Hemşire
5 Kasım 2025 22:26
4. Ay benim en çok burnumdan gelen ay olmuştu açıkçası oğlum hiç yemeden bitirdi o ayı ben Atak ve diş diye değerlendirdim. Açıkçası her 4 aylık bebeğin annesi de aynı dertlerden muzdarip hekiminiz muayene etsin ekstra bir sıkıntı yoksa dert etmeyin 4, ay da bitecek diyerek kendinizi motive edin öğrendikleri çok şey 4. Ayda oluyor o bile uyku gerilemesi yapıyor üzmeyin kendinizi 💕💕💕💕 @Ceyda Nur Saraç
C
Ceyda N. S.
5 Kasım 2025 22:35
Teşekkür ederim. Çok sağolun ♥️ Son olarak. Sadece yan dönüyor. Tam dönemiyor. Sizce henüz vaktimiz var mı? Her bebişin gelişimi farklı ama anne olmak sürekli tetikte olmak gibi hissettiriyor.

Ayça K. A.
Hemşire
5 Kasım 2025 22:37
Yarım dönmesi bile harika bir yol kat ediş 💕 bol bol tummy time yaptırın kolları ve karın kasları güçlensin 4. Ay sonuna doğru tam dönebilir olacaktır 🙏🏼💕
A
Ayşe Ç.
6 Kasım 2025 20:58
Merhabalar bebegıme 1 yaş asısı yaptırdım normalde birşeyi yoktu aşıdan sonra ateş burun akıntısı hapşırma ve kırgınlık oldu normalmo
S
Sevgi K.
6 Kasım 2025 21:05
Ayça Hanım merhaba. Bebeğim 7 aylık 6.ayda tadımlara başladı. İlk günlerde güzeldi şimdi asla yemek istemiyor. Kilo alımı durdu son iki aydır. Mama da veremiyorum biberonu ısırıp oyun oynuyor çekmiyor. Anne sütüm yetmiyor artık ne yapabilirim bu geçici bir süreç mi
F
Fatma E. ..
7 Kasım 2025 06:45
Bebeğim12 aylık doğum kilosu 2500 şuan ki kilosu 8880 gram normalmi erkek bebek

Sinem T.
7 Kasım 2025 18:10
Ayça hanım merhaba,
4.ay karma aşı ve pnömokok aşılarımızı 4 kasımda olduk. Ama sol bacağında kanama olmuş. Çok ağlamıştı, kucağıma aldım. Benim tişörtüme kadar çıkmış kan yani öyle1-2 damla falan değil. Sizce aşı sonrası böyle bir kanama olması normal midir ? İnternette araştırmalarıma göre damara denk gelmiş olabileceği yazıyor ve bunun büyük problemlere neden olabileceği yazıyor. Çok endişeliyim …
4.ay karma aşı ve pnömokok aşılarımızı 4 kasımda olduk. Ama sol bacağında kanama olmuş. Çok ağlamıştı, kucağıma aldım. Benim tişörtüme kadar çıkmış kan yani öyle1-2 damla falan değil. Sizce aşı sonrası böyle bir kanama olması normal midir ? İnternette araştırmalarıma göre damara denk gelmiş olabileceği yazıyor ve bunun büyük problemlere neden olabileceği yazıyor. Çok endişeliyim …