Bebeğim Yoğun Bakımda. Sütüm Bi Kaşık Bile Gelmiyor
377 görüntüleme
A
Ayşegül S. ..
31 Ekim 2025 21:05
Bebeğim ten teması bile yapılmadan yoğunbakıma alındı. 27 ekimden beri orda . Bende sürekli süt sağıyorum . Ama bi kaşık bile gelmiyor . Haftada 2 gün görebiliyormuşuz. Perşembe günü gördüm. Ama kucağımıza almamız yasaktı . sütüm az bebeğime gönderecek kadar bile olmuyor delirmek üzereyim
A
Ayşegül S. ..
1 Kasım 2025 21:56
Hepinize çooook teşekkürederim burdakilere tavsiyelere uydum birazcık artma var bebeğime götürebiliyorum. Bugün içtiğini de duydum çok sevindim. Allah razı olsun hepinizden . 2 saatte bir sağım yapıyorum gece gündüz demeden . Yeter ki içsin yeter ki sağlıklı olsun

Rasime Ç. ..
1 Kasım 2025 22:15
Ayşegül hanım size kocaman sarılıyorum siz güçlü bir annesiniz🌺 bebeğiniz için hiç vazgeçmeyin herşeyin üstesinden gelirsiniz öncelikle kendinize ne kadar iyi bakarsanız sütünüz o kadar artar bol bol su içmek uyumak güzel beslenmek önce zihninizi sakinleştirin herşey yoluna giricek inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alıp yuvanıza götürürsünüz sağlık bir şekilde🙏🏻🌺
L
Leyla
2 Kasım 2025 17:59
Cok sevindim inş daha da artar da sizde rahatlarsınız bebegınıze de sifa olur inşallah
S
Sena T.
2 Kasım 2025 18:57
Benim bebeğim de 10 yün kaldı ve kucağıma almadan yoğun bakıma gitmişti.sütüm normal doğum olmasına rağmen gelmedi aynı sizin gibi ve hastanede mamaya alışmıştı.ben pes etmedim her gün bebek emiyomuş gibi 3saatte bir minicikte olsa sağdım sürekli sağdım sonra bebeğim yanıma gelince hastaneden çıkınca sürekli onunla vakit geçirdim kucağımda göğsüme yatırdım sürekli ve ağlamadığı halde meme almasını teşvik ettim. Hiç pes etmedim. Dut suyu içtim ve bulgur pilavı yedim aşırı derece süt yapıyor. Sonra düzene girdi ve bebeğim sadece beni emdi mama bile almadı.o yüzden güzel anne sakın canını sıkma her şeyy yoluna giriyor :)
A
Ayşegül S. ..
2 Kasım 2025 19:10
Hepimizden Allah razı olsun çok güzelsiniz . Çok destek oluyorsunuz. Herkesin başından geçiyor demekki .zor günler atlatılacak elbet. Bebeğimi kucağıma aldığım zaman bende bu sıkıntıları unuturum. Ona verebileceğim en iyi şeyleri vermek istiyorum. Sütümü içtiğini duyunca bile sevinçten havalara uçacaktım . Kim bilir kucağıma alıp emzirsem neler olacak . Tarifi imkansız şeyler. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun 🙏
M
Meral A.
4 Kasım 2025 12:02
Ben de 29 Ekim de erken doğum yaptım 34+5 aynı şekilde bebeğimi küvete aldılar 2 kere gösterdiler , dün ve bugün ilk kez kucağıma verip benden emmesini temas etmesini istediler içinizi ferah tutun kucağınıza aldığınız da o sizi emdikçe sütünüz gelecek stres yapmayın şifalar diliyorum