Bebeğim Yoğun Bakımda. Sütüm Bi Kaşık Bile Gelmiyor

378 görüntüleme
A

Ayşegül S. ..

31 Ekim 2025 21:05
Bebeğim ten teması bile yapılmadan yoğunbakıma alındı. 27 ekimden beri orda . Bende sürekli süt sağıyorum . Ama bi kaşık bile gelmiyor . Haftada 2 gün görebiliyormuşuz. Perşembe günü gördüm. Ama kucağımıza almamız yasaktı . sütüm az bebeğime gönderecek kadar bile olmuyor delirmek üzereyim
E

Esma T.

31 Ekim 2025 21:07
Allah acil şifalar versin inşallah bebeğinize 3 saatte bir siz gelmesede sağım yapın göğüs ucunuz uyarılmış olur birde rezene çayı tüketin isterseniz süt arttırıyor
A

Ayşegül S. ..

31 Ekim 2025 21:08
2 saate bir sağım yapıyorum düzenli ama git gide daha da azalıyor . Rezene kimyon içiyorum . Bol su içiyorum kuruyemiş yiyorum ama benim de iştahım gitti .
H

Hatice K.

31 Ekim 2025 21:18
Uyku ve su bol bol önemli bebeğinizi emzirmenize izin yoksa kesinlikle sağım yapın masajlar var onları yapın dereptuda çok güzel süt yapıyor ama sağım hepsinden önemli birde stres yapmayın diyeceğim de elinizden geldiği kadar sakin kalmaya çalışın bebeğinize acil şifalar diliyorum en kısa zamanda yuvanızda buluşursunuz inşallah
E

Ezk

31 Ekim 2025 21:19
Lütfen stres yapmayın endişelenmeyin sağmaya devam edin bebeğinizi düşünün gelecektir sütünüz inşallah
A

Ayşegül S. ..

31 Ekim 2025 21:22
Sakın kalmak üzmemekiçin çabalıyorum ama yetersizlik hissi yaşıyorum hepinize çok teşekkür ediyorum
İ

İrem

31 Ekim 2025 21:23
Acil şifalar diliyorum öncelikle en kısa zamanda kavuşun bebeğinizle inşallah. O onun iyiliği için orada bakılıyor sakın unutmayın. Ve orada onunla ilgilenen uzman insanlar var mutlaka karnı doyacaktır. Siz bol su ve sağım yaparak bebeğinizi görün dualarımız sizinle
A

Ayşegül S. ..

31 Ekim 2025 21:24
Allah razı olsunhepinizden çok teşekkür ederim
T

Tuğba B. ..

31 Ekim 2025 21:27
Stres yapmayın sütünüzü etkiler.Biliyorum çok zor ama bol bol dinlenin.Rabbim bebeğinize şifa versin tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah
B

Burcu B. Ö.

Stres yapmayın benim de bebeğim 23 gün yoğun bakımda kaldı sütüm gelmediği için şekeri düşmüştü hipoglisemi geçirmişti benim şekerim olduğu için süt sağ dediler ama inan ki çay kaşığı kadar geldi üç dört gün sağım yaptıkça artış oldu sizin de öyle olur inşallah stres sütü geri kacırın zor biliyorum ama üzülmeyin
Nurhak B.

Nurhak B.

Benimde bebeğimi yoğun bakıma almışlardı sizi çok iyi anlıyorum hergün beş dk görebiliyordum dokunamıyordum 😔 süt sağarken hep kendimi motive ettim güzel şeyler düşündüm bebeğimin fotosuna bakıp hep süt sağdım. Moral çok önemli lütfen kendinizi üzmeyin hepsi geçecek ve sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi🌺
B

Burcu B. Ö.

31 Ekim 2025 21:28
Bende 18 gün hiç kucağıma alamadım ama sütüm bari azalmasın diye dayanmaya çalıştım o orda iyi bakılıyodur siz sütünüze odaklanın 🙏
H

Hümeyra T.

31 Ekim 2025 21:50
Çok geçmiş olsun aynı süreci yaşayan arkadaş kuru inciri, günkurusu( siyah kuru kayıs) ve siyah üzümü kaynatıp komposto/smoothi gibi içti gerçekten denedim incir güzel süt yapar üzerine düşün hırs yapın süt gelecektir, bedeniniz gebeliğin basından beri süte hazırlık yapıyor
H

Hümeyra T.

31 Ekim 2025 21:51
Gönlünüzü ferah tutun hepsi geçecek inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
M

Merve

31 Ekim 2025 22:21
Ayşegül hanım, çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sizin için dua edicem. Ben doğumdan sonr sağmaya çalıştığımda günlerce nokta kadar çıktı.6. Ayımdayım her an kesildi kesilecek sanarken 6 aydır emziriyorum lütfen moralinizi yüksek tutum. Sağım yapın, humana gibi süt yapıcı çaylar için
M

Merve

31 Ekim 2025 22:27
Bu arada bebek mama ile de olsa bir şekilde doyuyor kendinizi yıpratmayın sağım yapmaya devam edin
M

Melike g.

31 Ekim 2025 22:28
Çok geçmiş olsun Rabbim acileten şifa versin. Power pumping yapabilirseniz yapın ben faydasını gördüm bir de süt arttırıcı damlalar var bestlak
E

Elifsu P. ..

1 Kasım 2025 06:04
Çok geçmiş olsun, ben Bonta marka takviye almıştım eczaneden bana süt için çok iyi geldi
K

Kübra

1 Kasım 2025 08:04
Aynı süreci ben de yaşadım kendimi şöyle rahatlattım ve bir hemşire olarak şunu söyleyebilirim ki şuan bebeğim kendi için olması gereken en iyi yerde ve evde benim takip etmemden daha iyi bakılıyor daha sıkı takip ediliyor emin olabilirsiniz.Tedavi alması gereken vakitte yanımda olsaydı daha kötüye gidebilirdi Allah korusun.Bunu düşünün devamlı ve çok acısada yaptım enjektörün baş kısmını kestim ve onunla sağım yaptım YouTube da var bakın.Bu süreçler geçiçi bebeğiniz emin ellerde
L

Leyla

1 Kasım 2025 19:19
Üzüm tüketmek de arttırabilir ben 2 3 gun az geldi diye üzümyemeye basladım suan maşallah iyi geliyo..ha bi de kuru incir falan da süt yapıyormus bi doktır videosunda gormustum üzüm ve incir bir nunara dereotu 2 numara diyodu o vesileyleüzüm denedim yararını gordum bi de muhtemelen stress ve üzüntünüz de etkiliyodr..Bu arada cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin bir an önce
M

Mavi A. ..

1 Kasım 2025 20:05
Bende aynı süreçten geçtim ve benimde sütüm gelmiyordu. Temas yasaktı kesinlikle. Uzaktan görüyordum. Sabah uyanınca ilk işim komposto içmek oluyordu bir bardak ve gün içinde hep su içiyordum beslememe hiç dikkat etmedim her şeyden mecbur yedim bebeğim için, şekerli tatlılardan yedim günde bir defa çok etkisini oldu inan. Bulgur pilavı süt yapıyor, yeşillik ve en önemlisi kahvaltı hiç sevmeme rağmen yaptım. 3 saatte bir SAĞIM YAPTIM. gece 2 bile demeden sağdım. Sizde yapın aksatmayın asla. Bana da başta tuhaf geliyordu pes etmedim vardır bir bildikleri dedim. Ve sonuç gerçekten şaşırtıcıydı. Her sağımda biraz daha artıyordu. Olumsuz insanlardan, düşüncelerden kaçının. Moralinizi hiç bozmayın. Ben yaptıysam inanın herkes yapar. Ve süt artırıcı damla kullandım. Nurse harvesy damla kullan sabah öğlen akşam buda etkili. Gün içinde de bir iki saat şekerleme yapın. Ne kadar sütün geldiyse şırıngaya çek bebeğine götür az deme. Onunla bebeğin ağzını temizliyorlar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir