Lohusa Depresyonu mu?
359 görüntüleme
A
Ahsen B.
25 Ekim 2025 18:34
Bebeğim 4 aylık isteyerek oldu kalp atışları düştü diye acil sezeryanla alındı. Başta böyle içimde aşırı bi sevgi oluşmadı kabullenememiştim birinin bebeğine bakıyorum da gelip alcaklar gibi hissediyordum. Uykusuzluk çok etkilemişti ağlıyordum uyuyamadığım için. Sütüm çok olmadı ya da vardı etrafımda sütün az diyenler yüzünden az hissettim çünkü sonradan kilo alımı güzeldi. Şimdi seviyorum bebeğimi ilgileniyorum öpüp kokluyorum ama uyuturken mesela direnip ağlayınca çok sinirleniyorum acayip yani sesli ninni söylüyorum hızlı sallıyorum tabi zarar vermiyorum yapmam da. Ama sesimi yükselttiğim ve hızlı salladığım için sonradan vicdan azabı çekiyorum çok kötü bi anneymişim gibi hissediyorum. Ağlıyorum da bazen. Düzelir mi bu halim🥲
A
Ahsen B.
30 Ekim 2025 09:13
İnsan sütü az ya da olmayınca yetersiz hissediyor üzülüyor ama sonuçta mamada bunun için üretilmiş bebeğimiz için olması gereken oysa ve bizde yerine getiriyorsak karnını doyurmuş olmamız daha güzel mesela emzirmeyi tercihen istemeyenler bile oluyor. Bu konuda kendini kötü hissetme 🌸 @Fatma Albina Uyar
A
Ahsen B.
30 Ekim 2025 09:13
@Hülya Batlak bende eğer bu durum devam ederse alırım sonuçta bizim sağlığımız bebek için çok önemli🤗