Soru-cevap Zamanı!

2141 görüntüleme
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

13 Ekim 2025 07:44
➡️ Emzirme ile ilgili aklınıza takılan soruları bekliyorum. Lütfen sorularınızı “kısa ve net” şekilde yazarsanız daha hızlı yanıtlayabilirim.
Haydi, birlikte çözüm bulalım! 🤱✨

Desteğe ihtiyaç duyarsanız
📞 0506 038 99 58 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Not: Süt artırma, meme reddi, emzirme sonlandırma gibi tüm konularda destek alabilirsiniz.
T

Tuğba F.

2 Kasım 2025 19:13
Merhabalar bebeğim 6 aylık bu zamana kadar hep anne sütü aldı ilk 3-4 ay çişli bez sayısı iyiydi ama son 1-2 aydır çişli bez sayısı çok az günde 3 bez değişiyorum kilo alımı iyi diyor doktor (doğum kilosu 3686gr 5.5 aylıkken 8250 gr dı erkek bebek) çiş sayısına çok takılıyorum sütüm mü yetmiyor azaldı mı anlamıyorum lütfen görün
G

Gökçe

2 Kasım 2025 19:42
Merhaba bebeğim tam 2 aylık meme reddi vardı 40 gün boyunca bebeğimkabul etmedi sonunda bitirdik çok şükür artık emiyor fakat emdikten sonra bebeğim huysuzlanıyor mama verince rahatlıyor 120 cc mamayı bitiriyor ben düşünüyorum hiçmi anne sütü alamadı acaba diye 3250 doğdu 1. Ay kontrolünde 3960 kilomuz geldi2. Ayı henüz bilmiyorum mama vermeyince huysuzlanıyor memede sütte kalıyor sıktığımda sütümde var ama bebek kendi bırakıyor memeyi mama olayını nasıl yapacağım anlamadım gitti
D

Dilan A.

2 Kasım 2025 20:07
Dk3000 2700 düştü şuan 2 aylık 5 kilo normal mi
B

Beyza ..

2 Kasım 2025 22:38
Bebegim 11.5 aylik gece hala sık emmek için uyaniyor emzirmeyi kessem ne olur uykuya geceleri meme ile daliyor ama ben kesmek istiyorum gerçekten acmi bilmiyorum kessem by sefer ayağımda
sallayarak uyutucam
T

T.B.

4 Kasım 2025 08:28
Silikon meme ucu bebeğin kilo alımını etkiler mi ? Bebeğim 5 aylık oldu, emmesi güzel göğsüm boşalıyor ama bu ay kilo alımı az oldu. Silikon meme ucu kullanıyorum hala bırakamadım, bununla ilgisi olabilir mi
Ö

Özlem ..

8 Kasım 2025 17:44
Bebeğim 6.5 aylık, yaklaşık 1.5aydır 2-4 bez arasında gidiyor ek gıda var emmesi azaldı su veriyorum. Ama bir türlü bez sayısı artmıyor. Kakası da yeşil oluyor. Bazı günler zorlayarak emziriyorum ek gıda vermesem yine emmek istemiyor 3.5 aylıkken diş sancısı başladı hala çıkmadı o yüzdenmi yoksa doymuyormu bilmiyorum iyi emdiği günlerde dahi bez sayısı artmıyor son 3 gündür 1-2 bez terleyerek atıyıor olabilir mi ya da silikon gögüs ucunu bıraktırdım 1 hafta önce o yüzden mi
Ne yapmalıyım
F

Fatma T. ..

9 Kasım 2025 17:21
Bebeğim 18 günlük doğum kilosu 3050 Gr 14.gunde 3460 gramdi uyandığındabir memeyi emiyor ama sürekli aranıyor diğer memeyi teklif ettiğimde almıyor ama sürekli de aranıyor ve en fazla bir memeyi 10 dakika emiyor günlük bez sayısı da yaklaşık 5 6 mamaya başlamalı mıyım doyuyor mu bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir