Kalça Çıkığı

212 görüntüleme
Ç

Çisem T.

9 Ekim 2025 22:48
Merhaba
37 haftada ikiz bebeklere doğum yaptım
İkizlerimden birisinde kalça çıkığı mevcut 4 aylıklar ve degerimiz 57
Türbingen cihazına başladık
Aranızda başına gelen var mı ortalama kaç ayda iyileşti sonraki süreç nasıl oldu
Çok teşekkür ederim
Ç

Çisem T.

8 Kasım 2025 13:28
Evet o modeli verdiler bizede
M

Medine Ş.

8 Kasım 2025 14:13
Ben çıtçıtlı tulumlardan aldım bez için çok kullanışlı oluyor ne kadar çıkarırsanız o kadar çabuk sonuc alırsınnız dedi doktor onları deneyin derim bizdede ottobock var bebeğinizin topuğuyere değiyor mu acaba ayarı nasıl ortenizin kusura bakmayın vaktinizi de alıyorum
Ç

Çisem T.

8 Kasım 2025 14:14
Bizim sol kalçada sorun var sadece ayakları biraz yukarıda duruyor olur mu ne kusuru sizin bebeğiniz kaç aylık şu an peki?
M

Medine Ş.

8 Kasım 2025 15:33
Şu an 4 aylık oldu topuğu yere değiyor uyuyunca çoğu gördüğüm resimde ayaklar havada duruyor o yüzden merak ettim zor bir süreç umarım en kısa zamanda iyileşirler
Ç

Çisem T.

8 Kasım 2025 15:48
Benimde 5 aylık bugün destekli oturmaya başladık tadıma aynı zamanda mama sandalyesinde oturtuyorum , 57 derece bizim ama dediğim gibi iki ayağıda yukarıda , boncukları medikalci çizdi onlara göre takıyoruz
M

Medine Ş.

8 Kasım 2025 16:20
Doktor yaptı bizim ayarı da ama bilemedim ortezle mama sandalyesine oturması zor olıyor mu acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir