Uyku Eğitimi

881 görüntüleme
Y

Yağmur G. T.

9 Ekim 2025 18:27
Sevilay Şen-Rotamız Uykudan uyku eğitimi alan var mı acaba? Ya da uyku eğitimi alıp memnun kaldığınız bir uzman var mı
A

Ayşegül Ü.

13 Ekim 2025 17:31
@Sümeyra Soyalp Sümeyra Hanım yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve sinirlendim, insanlar madem bu işin ehli değil niye küçücük yavruda travma bırakıyorlar, sırf ceplerine para girecek diye. Bebeğiniz daha küçük, güvenli bağlanma özellikle 1 yaşa kadar devam eder. Bebeğiniz her ihtiyacı olduğunda orda olduğunuzu bildiğinde size güveni artacak ve tekrar eskisi gibi olacaktır, bol temas ve konuşma öneririm, muhakkak yapıyorsunuzdur ve işe yarayacaktır. Bebeğinize de size de sağlıklı günler dilerim 🙏🏻🌻🤍
S

Sümeyra s.

13 Ekim 2025 17:45
Melodi uykudan aldım bir gece odada öylece bırakıp çıktık karanlıkta. Beşiğinde uyusun desteksiz uyusun diye tüm destekleri bir anda çektik. Çok ağlarsa pış pş lpat pat o kadar ama benim kızım malesef kucakta bile uyumakta zorlanan bir çocuk günde 8 saat bile uyumuyor ve aşırı agresif
S

Sümeyra s.

13 Ekim 2025 17:47
Çok teşekkür ederim evet yoğun ilgi alıyor şimdi babadan ve benden
S

Sema K. ..

14 Ekim 2025 16:45
Ben bebeklerin kendi süreçleri olduğuna inanıyorum, eğitim falan tamam ama onlar kendi yollarını bulacaklar bence, sumeyra hanım cok üzüldüm adınıza, ama bebekler ağlarken bile gülebiliyorlar, unutur inşallah eskiye dönersiniz,
S

Senem İ.

14 Ekim 2025 17:48
Sevilay hanım ağlatmadan yöntem uyguluyo 1 ay kadar eğitimi sürüyo
S

Sümeyra s.

16 Ekim 2025 16:34
Evet kendi süreçleri muhtemelen kolik ve alerjik bir bebeğe tek başıma bakıyorum kimsem yok yakınımda ve günde 2 saatten fazla uyursam şükrediyorum. Zor durumda olunca insan eğitime inanıyor söylenen tüm vaatlere inanıyor ve uyguluyor malesef
E

Emn

18 Ekim 2025 15:52
Ben bir baba olarak tavsiye ediyorum Gülnazik hanımdan aldık farkı ben bile gördüm.uykuannesigulnazik diye geçiyor kesinlikle öneririm😊
Y

Yağmur G. T.

18 Ekim 2025 17:28
Gülnazik hanımdan alanlar acaba 1.5 ay çok uzun bir süre değil mi
E

Emn

18 Ekim 2025 18:18
Şöyle Gülnazik hanımın uzun tutmasının sebebi kademeli bir şekilde ilerlemesi ağlamasına kesinlikle müsade etmiyor. zaten kademeli bir şekilde ilerlediği için bize 1.5 ayda sürebilir 2 haftada bu tamamen bebeğin dönüşlerine göre değişiyor demişti eğitimin en başında
E

Emn

18 Ekim 2025 18:20
Açıkça söylemek gerekirse güven vermesi de önemli ödemeyi yaptık hemen devlet kesintisinin ödeneğini atıyor bence bunu çoğu eğitmen yapmaz
Y

Yağmur G. T.

18 Ekim 2025 18:35
Peki sizin bebeğiniz ne kadar sürede öğrendi
D

Deniz

18 Ekim 2025 20:56
Vildan hanım uykuperimden hiç mi fayda görmediniz arıntı verwbilirmisiniz
Y

Yağmur G. T.

19 Ekim 2025 20:55
Gülnazik hanımdan eğitim alan biriyle iletişime geçmek istiyorum acaba yardımcı olur musunuz
E

Emn

19 Ekim 2025 21:14
Biz 19 günde öğrendik dediğim gibi Gülnazik hanımdan bize çok yardımcı oldu. Benimki sadece tavsiye tabiki
Y

Yağmur G. T.

19 Ekim 2025 21:17
Şikayetvarda şikayetini gördüm, bebeğiniz şuan desteksiz uyuyor mu bir de kaç aylık
E

Emn

21 Ekim 2025 14:13
Tabi ki kötüleyende olucaktır.Karar sizin eğitim almadan sayfasını inceleme fırsatınız varsa inceleyin bir çok doktor önerisi var. Biz başta öyle yapmıştık.Dediğim gibi biz memnun kaldık.
Y

Yağmur G. T.

6 Kasım 2025 18:32
ayşe hanım size eğitimle ilgili bir kaç soru sorabilir miyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir