Çift Taraflı 5. Derece Vur Çıktı
325 görüntüleme
S
Sema E.
19 Eylül 2025 14:09
Merhaba bebeğim daha yeni dört aylık olacak erkek bebek iki kere ateşli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi voiding çekildi çift taraflı 5.derece vur çıktı şimdide böbreklerine kadar zarar görmüş diye sintigrafi çekilecek desteğe ihtiyacim var başından böyle bir süreç geçiren var mı paylaşirsa sevinirim

Çağla
19 Eylül 2025 15:01
Benimdebebegım 4.5 aylık tesadufengecen hafta solbobrekte ileri derece genişleme oldugunu öğrendik.ultrason ve sıntıgrafı istendi onubeklıyoruz bakalım ne cıkacak.sintigrafı biraz uzun sürüyormuş o biraz düşündürüyorbenı.sonuca göre son çare ameliyat gıbı görünüyor.allah dermansız dert vermesin inşallah sağlıklabuyusun yavrucaklar
A
Asya A.
19 Eylül 2025 15:12
Erkek bebekte sünnet yapılınca geçiyo diye biliyorum böyle bi şeyden bahsettiler mi acaba
S
Sema E.
19 Eylül 2025 15:12
Amin bende sintigrafide böbrekte hasar falan çıkarsadiye endişeliyimo sebeple yazdım belki yaptıranvardir
A
Asya A.
19 Eylül 2025 15:13
Benim bebeğimde tek böbrekli ameliyat oldu tek böbreğinde beş vur vardı kapalı ameliyat ettiler şu an bi sıkıntı yok bir yaşında kontrole gidicez eğer geçtiyse bir daha antibiyotik kullanmayacak . Bir yaşına kadar ama koruyucu dozda devam edicez
S
Sema E.
19 Eylül 2025 15:13
Sünnetle sadece enfeksiyon ihtimali azalır dediler ve onerdiler idrarin böbreğe kaçışını maalesef onlemiyor
S
Sema E.
19 Eylül 2025 15:14
Doğuştan mı tek böbrek vurdan dolayı mi bir zarar gördü peki

Çağla
19 Eylül 2025 15:34
Ameliyat nerdeyaptırdınız ve iyileşme süreci nasıl gectı kolay toparlıyorlarmı insanın içi gıdiyor.bızım genıslık ileri derece oldugu ıcın ameliyatıhtımalı yuksek gıbi sıntıgrafıye göre bakılcak
A
Asya A.
20 Eylül 2025 12:34
Doğuştan tek böbrek şükür zarar görmedi
A
Asya A.
20 Eylül 2025 12:36
Uludağ üniversitesinde yaptırdık ameliyatı sadece ameliyattan çıkınca narkozun etkisiyle çok ağladı kendinde değildi zaten tek orası benim için çok üzücüydü ama kolay topluyadı bi hafta halsizlik vardı sadece

Çağla
21 Eylül 2025 02:04
Bizde bursadayız, Şevket Yılmaz'da Mete Kayaya gıttık gecen gun.sintigrfi istedi bakalım beklıyoruz

Çağla
22 Eylül 2025 12:28
Çekildinix mı sıntıgrafı

Çağla
22 Eylül 2025 12:29
Asya hanım amelıyatı kapalı mı yaptılar açıkmı? Bızımde ameliyat gıbı görünüyor.kıme.gttınız memnun kaldınızmı
S
Sema E.
22 Eylül 2025 12:44
Yaklaşık 1 ay sonra çekilecek şuan yeni 4 aylık oldu zaten sizin başarınızne çıktı böbrekte ben baya korkuyorum
A
Asya A.
22 Eylül 2025 12:50
Kapalı ameliyat yaptılar nefroloji doktorumuz Hakan Erdoğan şehir hastanesi çok iyi bi doktor onun yönlendirmesiyle Mehmet bey yaptı çocuk üroloji Uludağ’da

Çağla
22 Eylül 2025 15:57
Bızım yarın ultrason var 1, ekımdede sıntıgrafı verdilerbnde korkuyorum
S
Sema E.
22 Eylül 2025 16:08
Bizim ultrasoda sol böbrekte grade 1 genişleme var küçük dediler ama iştekacak çok yüksek Rabbim bebeklerimize şifa versin buradan süreciniz hakkındabilgi verirseniz sevinirim insan merak ediyor bende yazarım
A
Asya A.
22 Eylül 2025 16:17
Sintigrafide korkulacak bi şey yok sadece bebeğiniz uyuyo olması lazım hareket etmeden durması gerekiyo hareket ederse tekrardançekiliyo biz ikinci çektirmek zorunda kaldık bebeğim boşuna radyasyon aldı malesef
S
Sema E.
22 Eylül 2025 17:08
Yok o şekilde bir korkma değil sonucunu kötü çıkmasindan korkuyorum kaçakfazla diye ama iki kere radyasyon alması kötü olmuş bende dikkat edeyim bilgi verdiğiniz içincok sagolun

Çağla
22 Eylül 2025 18:36
Saat dörde verdiler işte nasıl uyuyacak 45 dk sürüyormuş uyusa bıle bızımkı o kadaruyumuyor damar yolunu kolay bulabılveklermı ve en onemlısı sonuc nasıl cıkacak bende korkuyorum.sağ böbregin boyutları normal görünüyor,solda inşallah fazla doku kaybı olmamıştır . yazarımbende uzun suredır araştırıyorum aynı durumu yaşayanlarla konusmak insanı rahatlatıyor bir nebze

Çağla
22 Eylül 2025 18:37
Yüksek ihtisasta cekılecegız biz Asya hanım.inşallah sonuclar guzel çıkar