Alerji Diyetisyenine Soru Sor

7343 görüntüleme
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

18 Ağustos 2025 17:57
Merhaba,
Ben Uzman Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser.
Besin alerjilerine dair sorularınızı bekliyorum ☺️
Rabia N. Ç. .

Rabia N. Ç. ..

29 Eylül 2025 22:32
@Ecem Tuğba Özkan Eser neden cevap vermiyorsunuz
Z

Züleyha G. ..

30 Eylül 2025 06:29
Merhaba hocam, gıda alerjik doğan oğlum, an 3 yaşında. Tespit edilen alerjileri geçti. Ama ayda bir çok şiddetli gaz sancıları karin ağrıları yaşıyor hala. Nasıl bir süreç izlemeyeliyiz? Paketli gıda minimum. Bağırsak sağlığını destekleyici besinler veriyorum.
N

Nazlı

2 Ekim 2025 15:59
Merhabalar oğlum 2 aylıkken mukuslu kaka ve az kilo alımından dolayı doktorum katı süt, yumurta ve kuruyemiş diyeti uygulattı. Kakadaki mukus geçti ancak kilo alımı değişmedi. 3 aylık şimdi diyeti açmaya başladık ve kakada mukus ve kahverengi parçacıklar yine arttı. Süt ile açmaya başladık ve kakada çok fazla mukus ile beyaz pütürler var. Beyaz pütürler ne anlama gelir lütfen yanıtlayabilir misiniz?
F

Fatma O.

6 Ekim 2025 08:28
Hocam merhaba bebegm suan 1 yasinda 3.ayda sut alerjisi teshisi konuldu bagirsakntepkiliydi 5 6 ay diyet yaptm duzeldi . Yogurt yemeye basladi sut hala vermiyorum. Yuzunde sinek isirigi gibi ama dgl kizariklar olusuyor. Birkac duruyo buyiyo sonra kuculiyo . Geceleri uyumuyo . Dogru duzgun bisey de yemiyor
S

Sibel H. ..

6 Ekim 2025 19:30
Merhaba Ecem Hanım, oğlum 6 ay 2 günlük. Ek gıdaya yoğurt ile başladık ama cildinde kızarıklıkyapti. Yanaklarında egzama tarzı döküntüler oldu. Süt kesiginden yapılan lor peynirinde sıkıntı yaşamadik. Süt alerjisi değil ama yoğurt bu şekilde alerji yapar mı tek basina
F

Feride

7 Ekim 2025 08:51
Merhaba, bebeğim iki aylık. Salya artışı, çok fazla ıkınma, özellikle gece ıkınması var.kakaları sulu olmasına rağmen yaparken ağlıyor ve çok zorlanıyor. Uzun süre ıkındıktan sonra yapabiliyor. Bu duruma ne neden oluyor nasıl bir yol izlemeliyim
E

Esra Ö.

7 Ekim 2025 20:25
Merhaba, 4 ay 8 günlük bebeğim var. Yüzünde yanak çene burun bölgesinde3 haftadır geçmeyen kızarıklık ve ufak sivilceler var. Doktor bugün egzama olduğunu söyledi ve kortizonlu krem verdi. Kremi kullanmak dışında neye dikkat edebilirim? (Sadece anne sütü ile besleniyor) veya doğal yöntemlerden destekleyici yapabileceğim bir şey var mı? (Hindistan cevizi yağı gibi bir öneri okumuştum)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir