65 Gün Uyku Düzensizliği

50 görüntüleme
H

Hazal T.

30 Ekim 2025 09:32
Bebeğim 65 günlük gece uykusunu 2den önce yapmıyor sabah 6 7 ye kadar uyuyor sonra tekrar 4 5 saatlik uyuyor emmesi de azaldı süre olarak 5 10 dk emip bırakıyor gün içerisinde kucağımda uyuyor yerine koyunca uyanıyor akşam 6dan sonra gece 2ye kadar hiç bi şekilde uyumuyor dışarı bebek arabasında dolanırsak falan uyuyor ,bi rutin oluşturayım dediğim her gün daha düzensiz olmaya başladı
Ümran A.

Ümran A.

30 Ekim 2025 09:40
Öncelikle bol sabır diliyorum canım anne❤️ Emmesinin azalması artık çene kasları kuvvetlendi daha kuvvetli emiyor ondan kaynaklı, eğer bez sayısında azalma yoksa doyuyordur merak etmeyin. Uyku sorunu ise ben de kızımda yaşadım sizin olayı , gündüz asla yerde yatagında kanepede uyutamazdım hep kucakta ve pilates topu üzerindeydik anca o şekilde yarım saat bir saat uyuyordu. Çok şükür kucağı bıraktık şuan ama ayakta sallanarak uyuyor şimdi de kızım :(Gece uykusunda ise istikrarlı ve kararlı olmaya çalışın akşam 19-20 gibi odaya çekilin rutinlerinizi yapın ve gerekirse 2-3 saat odada kalın yavaş yavaş o düzene döngüye alışacaktır. Tün düzen yavaş yavaş oturuyor zamanla ama bol zaman ve bol sabıra ihtiyacımız var. Kolaylıklar diliyorum 🐣
H

Hazal T.

31 Ekim 2025 05:06
Desteğiniz ve yanıtınız için teşekkür ederim 💜

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir