6.5 Aylık Uyku Sorunu

73 görüntüleme
N

Neslihan K. D.

21 Eylül 2025 18:42
Herkese merhaba. Son 2 aydır oğlum geceleri saat başı uyanıyor. İlk uykuya geçtiğinde 2 3 saat aralıksız uyuyup sonrasında çok sık uyanıyor emmek istiyor. Emmeden sakinleşmiyor, pış pış veya kucak kabul etmiyor. Haliyle 2 aydır bu durumdan yoruldum açıkçası. Önce diş diyordum ama 2 aydır gelmedi. Diş bu kadar uzun sürer mi? Bu süreci yaşayanlar varmı? Ayrıca son 1 haftadır gündüz uykularımızda bozuldu 15 20 dk uyuyup uyanıyor
A

Asude

21 Eylül 2025 19:15
Merhabalar, benim kızımda 6.5 aylık ve aynı sorunu yaşıyorum. Diş diyip durdum ama yok. Bir de benim sabaha karşı çığlık çığlığa ağlayarak uyanma sorunu var. Benzer durumu yaşayıp atlatanlar vardır umarım.
N

Neslihan K. D.

21 Eylül 2025 19:19
Sizin ne kadar süredir devam ediyor
P

Pınar T. E. ..

21 Eylül 2025 19:35
Benim kızımda 7 aylık alttan 2 diş çıkardı hala aynı şekilde geceleri saat başı uyanıyor ve uykuyada hemen dönemiyor sürekli emzirmek zorunda kalıyorum bir kaç doktor ile görüştüm bazıları diğer dişlerin sancısı olabilir dedi bazıları ise destekli uyuttuğum için böyle oluyor diyor bende ne yapacağımı şaşırdım hiç bir uyku düzeni kuramıyorum asla kabul etmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir