6.5 Aylık Oturmuyor

116 görüntüleme
H

Handan G. Ö.

21 Ağustos 2025 10:58
Merhaba 38+0 da 3710 Gr doğdu bebeğim. Şu an 9100 Gr. Elinden tutup yattığı yerden kaldırıyoruz oturuyor ama devriliyor kafa önüne eğiliyor. Yüzüstü aktivitelerini de yaptırıyorum oturma egzersizleri de ama... Geç mi kaldı diye kafama takılıyor
Fadile B.

Fadile B.

21 Ağustos 2025 10:59
Öncelikle oturmaya alıştırmak için bebekler için tasarlanmış oturma singerleri var 450 liraydı Hepsiburada da alabilirsiniz ya da daha uzun kullanmak için banyo oturakları var altı yapışkanlı olanlar vakumlu olanlar ya da mama sandalyeniz varsa önce günde 3-4 kere 10 15 dakika oturtmayı deneyin sonra gittikçe bu süreyi arttırın bebeğiniz oturmayı öğrenecektir ama baktınız bebeğiniz Tüm bu çabaya rağmen oturamıyorsa Doktorunuz bir değerlendirsin
S

Semen Ç.

22 Ağustos 2025 18:09
önüne, yanlarına yastık koyarak oturtun her gün süreyi uzatın en başta çok zorlamayın. mama sandalyesi varsa oralarda oturtun yine süreyi uzatın bi sabah bakacaksınız oturuyor. aniden oluyor benim bebeğim de öyleydi bi gün ön destekleri kaldırdım bi gün yan anlamadan desteksiz oturmaya başladı. içinizi ferah tutun her bebek kendine özel gelişiyor 🌷
H

Handan G. Ö.

25 Ağustos 2025 11:30
Evet bu dedikleriniz yapıyordum ama olmuyordu gibi hissediyordum ama öyle değilmiş şimdi daha iyi durumda ilerliyoruz az kaldı oturmasına teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir