6 Aylık Yumurta Peynir Yoğurt Yemiyor

102 görüntüleme
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

20 Ağustos 2025 13:19
6 aylık bebeğim önce ufak tadına bakıyor yumurta peynir yoğurt olduğu zaman bir şeylerin içerisinde yemiyor. Meyveyi severek yiyor, irmikli muhallebi falan yiyor. Yeni bir şey yedirdiğimde merak ediyor, ilk gün yiyor, ikinci gün yemiyor. Bunları sevdirecek bir öneriniz var mı? Doktorum tek başına ver tadına alışsın dedi ama direkt ağzını kapatıyor. 3 gün tadımlarını zor tamamladı.
P

Pelin B.

20 Ağustos 2025 13:25
Çok çok yedirmeye çalışmak, sevdi diye bebeğin istediği kadar vermek, istemediği şeyi zorla vermek gibi şeyler bebekleri tiksindirir. Bazı diyetisyenler bebekler için yapabilceğiniz tarifleri paylaşıyor onları deneyebilirsiniz bebeğiniz yemek istemiyorsa zorlamayın derim zaten daha yolun başındasınız adı üzerinde tadım ve keşif ayında şu an.
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

20 Ağustos 2025 13:46
Zorlamıyorum ama tadım bile yapamıyoruz bazen. Ağzının ucunu değdirip devamını yemiyor
S

Selime ö.

20 Ağustos 2025 14:07
Çok ufak tadına bakması bile yeterli hiç acele etmeyin benim oğlum da yoğurt peynir tüketmezdi aylarca da tüketmedi ama hiç zorlamadım şu an 15 aylık çok şükür her şeyi yiyor o yüzden acele etmeyin ve zorlamayın diliyle ufak tadına baksa yeter
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

20 Ağustos 2025 17:55
İçimi rahatlattınız selime hanım. İnşallah sizin oğlunuz gibi benim oğlumda herşeyi yer. Maşallah diyeyim 🧿

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir