6 Aylık Olucak Kendi Başına Dönememe

85 görüntüleme
S

Simayy ..

15 Eylül 2025 07:08
Kızım dk kilosu 3400 1 hafta sonra 6 aylık olucak şuan kilosu 7 buçuk kendi başına dönemiyor destekle dönebiliyor emeklemeyi sevmiyor kendi başina yapmıyor elimle destek verince kendini itiyor ayakta durmayı seviyor hiç bir sağlik sorunu yok nasıl yapabilirim bu normal mi acaba kilolu bebek olduğu için olabilir mi
Pınar I. A. .

Pınar I. A. ..

15 Eylül 2025 07:27
Kızımın kilosu da sizin bebeğinize yakın. Doğumdan itibaren ayına uygun şekilde düzenli karın üstü egzersizleri yaptırdım. Üçüncü aydan itibaren de günlük dönme egzersizlerine başladık ve bu sayede çok erken dönmeye başladı. Sizlere de bu egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim, bu konuda birçok faydalı içerik bulabilirsiniz. Ayrıca emekleme, sanıldığı gibi zorunlu bir gelişim basamağı değilmiş; bazı bebekler emeklemeden direkt yürüyebiliyormuş. Ben de böyle bir bilgiye rastlamıştım. Osman hocamız da bir videosunda ‘gücü varsa yeterli’ diyordu. Onun linkini de sizlerle paylaşıyorum. https://youtube.com/shorts/kOOtUym5yLo?si=ASni_chlQZcte-CK
A

Ayşegül Ü.

15 Eylül 2025 07:36
Merhaba, dönme için bir şey diyemem ama kız yeğenim de emeklememişti, biz de endişelenmiştik, sonra direkt yürüdü, çocuğun kendi tercihi böyleymiş.
S

Simayy ..

18 Eylül 2025 11:08
Teşekkür ederim Hanımlar 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir