6 Aylık Kaka Sorunu

53 görüntüleme
E

Emine K. Ö.

11 Kasım 2025 17:28
Kızım altı aylık dk :3750 şuan 8 kilo. katı gıdaya başladıktan sonra ilk altı günde kakasını gayet normal bir şekilde yaptı günlük tek öğün yapıyor katı gıda dışında anne sütüyle beslenme devam ediyor fakat daha sonra dört gün boyunca kakasını yapmadı bekledim huzursuzlanınca doktora gittim fitil ile kakasını yaptı kakası biraz kıvamlıydı fitilden sonra ilerleyen iki günde kakasını fakat şuan 2 gündür yine kaka yok blw ile başladık katı gıdaya öğünlerinin fazla geldiğini düşünmüyorum kendi beslendiği için .sıkıldığında kaldırıyorum ama kabızlığının nedenini hala anlayamıyorum ne yapmalıyım
M

MK ..

11 Kasım 2025 17:40
Zeytinyağı ekleyebilirsiniz bir çay kaşıgı kadar ek gıda da yiyeceklerine
B

Beyza C.

11 Kasım 2025 17:40
4 gün kaka yapmaması normal lütfen fitille rahatsız etmeyin çocuğu
E

Emine K. Ö.

11 Kasım 2025 17:41
Doktor fitil verdiğinde söyledi zeytinyağı eklememi her seferinde ekliyorum onu da
E

Emine K. Ö.

11 Kasım 2025 17:42
Gece uykusundan çığlıkla uyandığı ve ağlaması durmadığı için doktora gittim kendi doktorumda 7 güne kadar huzursuz olmadığı sürece normal olduğunu söyledi yoksa.
B

Burçak K.

11 Kasım 2025 18:12
Benim bebeğimde bu şekilde 3-4 günde bir yapıyor bence bunda yapılacak bir şey yok bağırsakların alışmasını beklicez belki yoğurdu probiyotikli yapıyorsanız sıklığını arttırabilirsiniz kabak gibi lifli gıdalara yönelebiliriz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir